U Kuhaoni - maloj školi kuhanja na Opatovini, chef Tomislav Pavlović pripremio je slijed od tri jela prema originalnim receptima čuvenog Golog kuhara, a na radionici su mu se pridružili i gosti koje su oduševili brzi i ukusni specijaliteti. Jesenska gozba započela je juhom od gljiva, kremastom i punom okusa. Recept koji oduševljava jednostavnošću pripreme možete pronaći ovdje.

Za glavno jelo Tomislav Pavlović odabrao je prženu junetinu s rižom, specijalitet gotov za manje od pola sata, u kojem je najvažnije dobro zagrijati tavu i žustro miješati. Za desert su se pekle palačinke prema Jamiejevom receptu, toliko jednostavne da ih bez straha mogu isprobati početnici u kuhinji.

Pravi kulinarski čarobnjak i ljubitelj organske kuhinje Jamie Oliver uzor je ne samo vrhunskim chefovima, već i svima onima koji svakodnevno pripremaju brze i zdrave obroke za svoju obitelj. Svojom kulinarskom emisijom Goli kuhar Jamie je šarmirao publiku, a pokrenuo je i revoluciju zdrave prehrane u britanskim školama.

Tomislav i Doris Tomislav i Doris (Foto: PR)

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica upoznala je goste radionice s novim programom vjernosti koji ljubitelje Jamiejevih alata za brzo, vješto i praktično kuhanje očekuje u Konzumu. Jamiejeva najnovija linija kulinarske opreme koja se sastoji od 10 proizvoda olakšava svakodnevnu pripremu i spremanje jela, a sada je dostupna i Konzumovim kupcima po pristupačnim cijenama.

Multifunkcionalno stakleno posuđe koje dolazi u pet različitih veličina može se koristiti u mikrovalnoj pećnici, hladnjaku i zamrzivaču, a u ponudi su i štapni blender, mikser s posudom, ručni mikser, stolni blender te sportsku posudu s poklopcem.

Kućica u Sloveniji sa spektakularnim pogledom na Alpe u kojoj bismo dočekali 2019. Planinska kućica u Sloveniji - 12 Planinska kućica u Sloveniji - 14 Planinska kućica u Sloveniji - 13 +11 Planinska kućica u Sloveniji - 11

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju