Uvijek aktivna Kuhaona pripremila je i ovaj put niz zanimljivih kulinarskih radionica na koje ste svi pozvani. Tako ćete u studenom na zagrebačkom gornjem gradu moći naučiti sve o mesu, bundevi, street foodu i još mnogo toga.

Provjerite termine i što se sve nudi u studenom na stranicama Kuhaonete požurite i rezervirajte svoje mjesto.

Pogledajte što smo naučili na radionici prošlog mjeseca: Pohanje više neće biti isto: Drugačija hrskava grickalica za prave znalce 

U trendu Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac