Tema: #Jamie Oliver

Trik Jamieja Olivera za savršene pečene krumpire kojima nećete moći odoljeti

12.2.2019
Pečeni krumpir

Savršeni pečeni krumpiri imaju hrskavu koricu i mekanu sredinu. Da bi postigao takav rezultat, Jamie Oliver već godinama usavršava recept za taj kulinarski klasik.

8 trikova za savršena jaja kao iz najboljih restorana

6.2.2019
Jaja

Žumanjak koji se razlije po tostiranom kruhu mnogima je vrhunski užitak za početak dana - no poširana jaja nije uvijek lako "natjerati" da zadrže savršen oblik. Srećom, postoje trikovi uz koje ih je lako pripremiti poput profesionalca...

Trik za još sočniji rižoto s piletinom i gljivama

17.1.2019
Rižoto s piletinom i suhim vrganjima

Jeste li već probali "ispeći" rižoto iz pećnice s piletinom i suhim vrganjima po receptu Jamieja Olivera? Razbijte predrasude i probajte - jednostavno je, sočno i kremasto!

Tajni sastojak Jamieja Olivera za neodoljivu vruću čokoladu

3.1.2019
Topla čokolada

Domaću mješavinu praha od kakaa, šećera, naribane čokolade i cimeta možete pripremiti unaprijed kako bi bila pri ruci kad poželite pripremiti toplu poslasticu...

Trik Jamieja Olivera za slasni božićni kolač koji mogu ispeći i totalni amateri

18.12.2018
Panettone kruh

Jamie Oliver u svojim televizijskim emisijama rado ističe kako ima petoro djece i mnogo obaveza, pa zato obožava recepte s malim trikovima koji mu omogućavaju bržu pripremu obroka.

Zdravo i fino: 3 recepta Jamieja Olivera za brzinski jesenski ručak

12.11.2018
Kuhaona - 3

Kremasta juha od gljiva, mirisna junetina s rižom i jajima te superjednostavne palačinke oduševile su goste Kuhaone na zagrebačkoj Opatovini...

Neodoljiva juha od gljiva: Jamiejev klasik zbog kojeg ne želimo da jesen završi

12.11.2018
Juha od gljiva

Iako se u krepkoj juhi od gljiva može uživati cijele godine, ovaj jesenski klasik najbolje je pripremati kad nakon kiša tržnice preplave mirisni klobuci...

Ručak za pola sata: Junetina s gljivama i rižom prema receptu Jamieja Olivera

12.11.2018
Pržena junetina s rižom

Tajna uspjeha ovog recepta je u tome da sastojke treba jako brzo miješati, i to na vrlo jakom plamenu, pa stoga sve sastojke pripremite unaprijed i neka vam budu pri ruci...