Tema: #Jamie Oliver

Zdravo i fino: 3 recepta Jamieja Olivera za brzinski jesenski ručak

12.11.2018
Kuhaona - 3

Kremasta juha od gljiva, mirisna junetina s rižom i jajima te superjednostavne palačinke oduševile su goste Kuhaone na zagrebačkoj Opatovini...

Neodoljiva juha od gljiva: Jamiejev klasik zbog kojeg ne želimo da jesen završi

12.11.2018
Juha od gljiva

Iako se u krepkoj juhi od gljiva može uživati cijele godine, ovaj jesenski klasik najbolje je pripremati kad nakon kiša tržnice preplave mirisni klobuci...

Ručak za pola sata: Junetina s gljivama i rižom prema receptu Jamieja Olivera

12.11.2018
Pržena junetina s rižom

Tajna uspjeha ovog recepta je u tome da sastojke treba jako brzo miješati, i to na vrlo jakom plamenu, pa stoga sve sastojke pripremite unaprijed i neka vam budu pri ruci...

Trik Jamieja Olivera za pripremu brzinskih noklica koje savršeno "idu" sa slaninom

10.10.2018
Tjestenina

Dimljena slanina, pečeni luk i ružmarin kombinacija je okusa rođena u raju. Ili barem tako misli slavni chef Jamie Oliver koji upravo ove sastojke voli sljubiti sa svojim domaćim noklicama u jesensko vrijeme.

Hrskava korica i mekano meso: Trik Jamieja Olivera za najsočnije pile iz pećnice

13.4.2018
Pečeno pile

Jamie Oliver sočnost piletine iz pećnice postiže uz pomoć mlijeka, a hrskavost kože mesa osigurava prženjem na maslinovom ulju...

Lažni bolonjez: Recept Jamieja Olivera za slasno jelo puno proteina

20.9.2018
Umak

Hrskavu pancetu i mljeveno meso britanski chef zamijenio je alternativim izvorima bjelančevina od kojih rastu mišići.

Trik Jamieja Olivera za savršeni bolonjez koji će biti odličan i nakon podgrijavanja

13.9.2018
Bolonjez

Jamie Oliver uživa u umaku kod kojeg su svi sastojci otprilike iste veličine. Upravo zato tijekom pripreme, luk, mrkvu i celer nareže na sitne kockice u blenderu.

Ne može jednostavnije: Jamiejeve palačinke koje znaju ispeći i potpuni početnici

12.11.2018
Palačinke

Zamijenite dio brašna s praškom za pecivo pa ispecite i debeljuškaste palačinke te poslužite s omiljenim nadjevom...