Tema: #Jamie Oliver

Trik Jamieja Olivera za razvlačenje tijesta bez brašna i nereda po kuhinji

17.10.2017
Tijesto

S obzirom na to da je riječ o posebno napravljenu papiru za koji se ništa ne lijepi, idealan je za ovaj zadatak.

Avokado je više od trenda: Poznati svjetski kuhar otkriva tajne "power voća"

13.9.2017
Jamie Oliver

"Tko se uz to još dodatno redovno i kreće vidjet će: low carb ima puno prednosti. Jedna je od njih da je čovjek rijetko gladan, a svejedno dobro jede..."

Jamie's Food Revolution u Rovinju: Uključite se u revoluciju prehrane

9.5.2017
Jamie food revolution - 1

U svrhu održavanja tečaja, napravljena je profesionalna edukacijska i show kuhinja pod nazivom “revoLution“ koja je za javnost otvorena 6. svibnja...

Jamie Oliver otvara 3 restorana na 4 sata udaljenosti od Zagreba

25.1.2017
Jamie Oliver restoran

Slavni goli kuhar otvorit će 3 restorana u bečkoj zračnoj luci te tako omogućiti obožavateljima iz Hrvatske lakši pristup svojim jelima za što je dosad bilo potrebno potegnuti do Londona.

Jeli smo u restoranu Jamieja Olivera: Zašto me "kuhinja" Golog kuhara razočarala?

12.1.2017
Jamie's Italian - 4

Jesam li ostao razočaran? Moram priznati da jesam. Tko mi je kriv za to? Najvjerojatnije sam, jer sam došao s pomalo visokim očekivanjima. No to je Jamiev koncept; jednostavno i brzo.

Eton Mess: Slatki nered koji ćete bez pogovora 'počistiti'

6.6.2016
Eton Mess

Jedan od najstarijih britanskih deserta kojeg je u restorane pokušao vratiti slavni Jamie Oliver kao tradicionalnu slasticu koja se već dugo uzima zdravo za gotovo

Najvažniji korak u pripremi zimnice, bez kojeg propada sav trud

11.9.2015
img placeholder

Najvažniji korak u pripremi zalogaja za hladnije dane je sterilizacija staklenki. Stoga ako želite pripremiti zimnicu dobro pripazite da vaše staklenke budu spremne za to.

Dosta razbacivanja: iscijedite limun do posljednje kapi!

29.1.2015
img placeholder

Nitko nije savršen, pa ni oni ljudi koji žele iskoristiti ama baš svaku kap limuna, i mrko vas gledaju ako nakon cijeđenja soka bacite u smeće i mrvicu nečeg što se još moglo iskoristiti. Jedan od takvih kuhinjskih Nazija je svakako i slavni kuhar Jamie Oliver, pa pogledajte što vam savjetuje u ovom slučaju!

punkufer.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice punkufer.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice punkufer.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se