Kućica se smjestila u planinskoj dolini Zgornjeg Jezerskog u pokrajini Goranjskoj. Okružena je planinskim vrhovima koji se izdižu na više od 2500 metara.

Predstavlja mirno i tiho utočište za sve one koji se žele opustiti, uživati u svježem zraku, osvježavajućim šetnjama, ali i čarobnom pogledu na okolicu.

Kućica je namijenjena za ukupno pet osoba. Na raspolaganju su vam dvije spavaće sobe (s četiri kreveta) i dnevna soba s dodatnim krevetom, kuhinja, prostrana blagavaonica, kupaonica te balkon s kojeg puca zapanjujući pogled na Alpe.

Ovaj smještaj nudi mnogo privatnosti iako se nalazi u sklopu sela. Hranu od lokalnih proizvođača možete nabaviti na tržnici koja je otvorena šest dana u tjednu, na prostoru koje je udaljeno svega pet minuta lagane šetnje, a u neposrednoj blizini naći ćete još tri restorana.

Dakako, ovo je idealno mjesto za ljubitelje planinarenja bez obzira na to jeste li početnik ili iskusni alpinist.

Kućica se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb, a najbolju cijenu smještaja ostvarit ćete ako ispunite njezin puni kapacitet.

Kako izgleda idila u slovenskim Alpama, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Grad u kojem su temperature toliko visoke da ljudi žive ispod zemlje Coober Pedy - 1 Coober Pedy - 2 Coober Pedy - 3 +7 Coober Pedy - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju