Zašto volim ponedjeljak nova je priča vinskog Red red wine bara koja kreće danas od 18 sati. Jedan vinar, jedan kuhar, tri vina, tri mala jela i virtualni jukebox najbolja su računica zbog koje će foodie-vinoljupci preokrenuti predrasude o ponedjeljku.

Premijera započinje s Damirom Josićem u glavnoj ulozi, koji će ponuditi tri odlična vina, a Christian Kiki Misirača pripremit će orignalni liptauer, sirni namaz s prirodnim aromama, tartar biftek u autorskoj verziji, kao i slatku kremu na slatkom hrskavcu.

Suradnja glasovitog baranjskog vinara i doslovno kraljevskog chefa - službenog kuhara veleposlanstva Kraljevine Nizozemske, koji kad ne nastupa na televiziji priprema Novu slavonsku kuharicu, odličan je povod za zabavu nakon posla. 

Ulaznica za novi doživljaj ponedjeljka iznosi 150 kuna.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju