Zašto volim ponedjeljak nova je priča vinskog Red red wine bara koja kreće danas od 18 sati. Jedan vinar, jedan kuhar, tri vina, tri mala jela i virtualni jukebox najbolja su računica zbog koje će foodie-vinoljupci preokrenuti predrasude o ponedjeljku.

Premijera započinje s Damirom Josićem u glavnoj ulozi, koji će ponuditi tri odlična vina, a Christian Kiki Misirača pripremit će orignalni liptauer, sirni namaz s prirodnim aromama, tartar biftek u autorskoj verziji, kao i slatku kremu na slatkom hrskavcu.

Suradnja glasovitog baranjskog vinara i doslovno kraljevskog chefa - službenog kuhara veleposlanstva Kraljevine Nizozemske, koji kad ne nastupa na televiziji priprema Novu slavonsku kuharicu, odličan je povod za zabavu nakon posla. 

U trendu Uštipci/Ilustracija Recept za najbolje uštipke Sinjski, vrlički, hercegovački: Sve tajne slasti najboljih uštipaka Savijača od tikvica/Ilustracija Ljetna bučnica Savršena! Recept za savijaču od tikvica i sira s gotovim korama Sataraš Najbolji recept za sataraš Miriše na sataraš: Recept za ljetni klasik koji savršeno paše uz meso, rižu ili tjesteninu

Ulaznica za novi doživljaj ponedjeljka iznosi 150 kuna.