Svake godine prilikom planiranja godišnjeg odmora tražimo onaj detalj više, onaj čin ili ponudu koja će nam urezati taj odmor duboko u sjećanje. I puno puta zeznemo se odmah u startu. Kako bismo prošli što jeftinije jako često preskočimo ponude koje uključuju all inclusive ponude samo zbog toga jer očekujemo da su takve ponude često preskupe i nedostupne našem budžetu. No mi smo malo istraživali i pokušali pronaći all inclusive ponude na Jadranu a koje si svatko može priuštiti. Zašto ove godine ne biste svoj odmor začinili s tim začinom više i sami sebi priuštili da vas drugi razmaze?

Hotel Medena, Seget Donji

Svega dva kilometara zapadno od UNESCO-va grada Trogira nalazi se Seget Donji. Ovdje, u prekrasnom zaljevu, obavijen gustom borovm šumom nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Do plaže, koja se nalazi 150 metara od hotela, dolazi se stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Sama plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja ima 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, teren za mali nogomet, odbojku i odbojku na pijesku.



All inclusive ponuda u ovom hotelu uključuje buffet doručak, ručak i večeru. Kroz jutro možete koristiti besplatno voće koje je dostupno u vremenu od doručka do ručka, a popodne su dostupna peciva i kolači. Jelovnik je sastavljen da zadovolji ukuse i potrebe svakog gosta, a u ponudi su razna mesna i riblja jela, jela sa roštilja, bogate salate i razni prilozi te odlične slastice. Sva pića uključena su u cijenu.

Waterman Svpetrvs Resort, Brač

Na otoku Braču nalazi se grad Supetar, njegovo najveće naselje i administrativno središte. Pravo srce otoka. Supetar je poznat po bogatoj povijesti koja seže u doba starog Rima, a svoje ime dobio je po svetom Petru. No ono zbog čega se turisti ovdje vračaju svakog ljeta je Waterman Sveptrvs Resort. Ovaj resort je izuzetno i jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.



Smještaj u Waterman Supetrus Resortu, u kombinaciji sa velikim izborom zabavnih, opuštajućih i sportskih aktivnosti, razgledavanjem okolnih znamenitosti, izletima i širokom paletom jela, pružiti će vam doživljaj topline i šarma koji ćete zasigurno dugo pamtiti. Korisnici All inclusiv ponude mogu neograničeno koristiti vanjske i unutarnje bazene, saunu, jacuzzi, indoor fitness, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren, mini gol i još puno sportskog sadržaja. Za sve je osiguran besplatan parking i besplatan WiFi. Uz to program uključuje doručak, ručak i večeru, popodnevni kolač i kavu, te sva pića u All inclusiv barovima.

Hotel Imperial, Vodice

Vodice su jedan od onih gradova koji doslovno žive za turizam. Poznato turističko središte na srednjem dijelu Jadrana nalazi se svega nekoliko kilometara od Šibenika i Zadra. Pravi primjer toga je hotel Imperial koji se nalazi na samoj obali. Ovaj hotel ima vlastitu šljunčanu plažu, okružuje ga lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja, a raspolaže sa sveukupno 425 soba i 10 apartmana. Sve sobe imaju balkon, a opremljene su satelitskom televizijom – nije da će vam puno trebati.



Od dodatnog sadržaja valja istaknuti pregršt zabave za vaše klince u sigurnom okruženju i pod stalnim nadzorom kako biste vi mogli nesmetano uživati u bezbrižnom odmoru. Uz to na raspolaganju su vam razni sportski, rekreacijski i drugi sadržaji poput fitnessa, sauna, igrališta za odbojku i teniskih terena. Ponuda hotelskih restorana je raznovrsna. Od bogatih autohtonih dalmatinskih jela i vina, sve do raznih jela iz mnogih svjetskih kuhinja. Raznovrsnost sadržaja možete upotpuniti organiziranjem izleta do bližnjih nacionalnih parkova Krka i Kornata, ali i izleta do obližnjih otoka.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju