Uoči ovogodišnje Noći vještica internetska platforma za najam smještaja Airbnb objavila je mogućnost za dobivanje dva besplatna noćenja u kopiji Shrekova doma – od 27. do 29. listopada 2023. godine.

Ovaj izmišljeni lik američkog karikaturista Williama Steiga koji je postao popularan zahvaljujući animiranim filmovima DreamWorksa, a u kojima mu glas sa škotskim naglaskom posuđuje Mike Myers – spava na izoliranom mjestu.

Baš zato je kopija njegova doma u vlasništvu tvrtke Ardverikie Estate. napravljena „usred ničega“ u panju velikog stabla u Škotskom visočju.

Osoba koja osvoji noćenje u kući velikog zelenog ogra imat će prilike opustiti se u škotskoj divljini uz svijetlost svijeća napravljenih od (ušnog) voska.

Kuća je napravljena po uzoru na Shrekov dom iz animiranog filma kuće DreamWorks Kuća je napravljena po uzoru na Shrekov dom iz animiranog filma kuće DreamWorks (Foto: Airbnb / Profimedia.hr)

U sklopu imanja dobit će pristup i pomoćnoj zgradi u kojoj se nalazi kupaonica, odnosno WC, umivaonik i tuš. Za doručak će mu, pak, biti posluženi vafli.

Za besplatan smještaj mogu se prijaviti sve osobe s sobnom iskaznicom i aktivnim Airbnb profilom (i pozitivnim ocjenama na ovoj internetskoj platformi) 13. listopada 2023. godine preko ovoga linka.

Iako je spavanje u Shrekovom domu besplatno, sretni dobitnik ovog iskustva dužan je sam organizirati si i platiti smještaj do Shrekove kuće. Sa sobom može povesti još maksimalno dvije osobe, a koje trebaju biti starije od pet godina.

Što točno morate napraviti kako biste možda osvojili besplatni smještaj u kopiji Shrekova doma, pronađite na službenim stranicama na Airbnb-u.

31 euro na noć: Kućica usred "ničega" za one koji sanjaju o odmoru bez ikakvih smetnji Kućica prijateljstva u Rumunjskoj - 6 Kućica prijateljstva u Rumunjskoj - 5 Kućica prijateljstva u Rumunjskoj - 4 +2 Kućica prijateljstva u Rumunjskoj - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju