Definicija savršenog odmora ovisi od osobe do osobe – neki sanjaju o luksuznom smještaju na nekoj dalekoj morskoj destinaciji, dok je drugima dovoljan tek skromni krov nad glavom usred zelenila.

Ako ste više tip koji preferira robinzonski odmor i sanja o mirnom odmoru bez ikakvih smetnji, zasigurno će vam se svidjeti drvena kućica u Selariju u središnjoj Rumunjskoj.

Nosi ime Kućica prijateljstva, a nalazi se u sklopu nešto većeg imanja na udaljenom i mirnom mjestu u okrugu Arges koje je savršeno za sve ljubitelje prirode i one koji žele pobjeći od stresne svakodnevice.

Kućica prijateljstva može odjednom primiti dva gosta Kućica prijateljstva može odjednom primiti dva gosta (Foto: Airbnb.com)

Kućica je namijenjena dvjema osobama. U kući nema struje ni tekuće vode, iako su vam na raspolaganju solarni fotonaponski sustav te vanjski WC i tuš.

Jednostavne i ukusne obroke možete pripremati na peći na drva ili roštilju koji se nalazi u dvorištu. Opustite se ispred logorske vatre, u visećoj mreži ili se jednostavno prošećite šumom i uživajte u miru i tišini.

Kućica se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 31 eura za noć. Dio njezina šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Ima i privatni bazen s pogledom na more! Kućica od 50 kvadrata u Crikvenici u kojoj bismo proveli cijelo ljeto Villa Ivanka s privatnim bazenom, Crikvenica - 5 Villa Ivanka s privatnim bazenom, Crikvenica - 4 Villa Ivanka s privatnim bazenom, Crikvenica - 2 +4 Villa Ivanka s privatnim bazenom, Crikvenica - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju