Kada su se tamo 80-ih godina prošlog stoljeća počeli proizvoditi i prodavati mobilni telefoni manjih dimenzija na preklapanje, umjesto dotadašnjih velikih i glomaznih uređaja za koje je bilo potrebno nositi cijelu jednu posebnu torbu, taj je trend potpuno zaludio svijet. Takvi su maleni uređaji praktičnošću nadmašili sva prijašnja tehnološka dostignuća, a svijet mobitela više nikada nije bio isti. Revoluciju su predstavili i pametni telefoni sa zaslonom osjetljivim na dodir sa širokim spektrom opcija, a što se događa kada se ujedine značajke pametnih i preklopnih telefona? Samsung je kao odgovor predstavio Galaxy Z Flip3 5G i Galaxy Z Fold3 5G preklopne pametne telefone – jedinstvenu i modernu inačicu koja kombinira nekoć svima omiljeni model na preklapanje s najnaprednijim tehnološkim dostignućima.

PR PR (Foto: PR)

Uređaj za užurbane korisnike

Užurbana svakodnevica zahtijeva dobru organizaciju obaveza i pomno planiranje dnevnih aktivnosti, a većina se za te zadatke oslanja na svoj pametni telefon koji je postao nezamjenjivi suputnik za sve izazove privatnog i poslovnog života. Uz ove ponovno osmišljene pametne telefone i njihove vrhunske performanse, svaka je obaveza gotova u tren oka. Kada je preklopljen, Galaxy Z Fold3 5G, najtanji je Galaxy Fold uređaj dosad, a kada je otvoren njegov impresivni zaslon od 7.6 inča omogućava obavljanje nekoliko zadataka u isto vrijeme. Galaxy Z Flip3 5G donosi 6,7-inčni Infinity Flex zaslon, a kada je preklopljen sa svojih 4,2 inča stane i u one najmanje džepove ili omiljenu večernju torbicu. Na vanjskom zaslonu bez rasklapanja možete čitati i pristigle poruke s društvenih mreža kako biste baš uvijek bili u toku i povezani s najdražima.

PR PR (Foto: PR)

Multitasking na najjače

Multitasking smo sa sve bržim razvojem tehnologije, kao važnu tehniku dodali poželjnom setu vještina za lakšu i dinamičniju svakodnevicu. Balansiranje između posla i slobodnog vremena, između odgovaranja na pristiglu elektroničnu poštu i čitanja najnovijeg članka na omiljenom portalu ili pak između gledanja najnovije epizode serije i poziva najdražima, sada je za nekoliko dimenzija jednostavnije nego ikada prije. Opcija podijeljenog zaslona na Galaxy Z Flip3 5G kao i Galaxy Z Fold3 5G uređajima dovedena je do savršenstva kako vas baš ništa ne bi spriječilo da s uspjehom obavite sve s vaše svakodnevne to do liste, a priča postaje još bolja uz mogućnost rada u čak tri aplikacije istovremeno što bez greške nudi Galaxy Z Fold3 5G. U tome će pomoći nova i poboljšana S Pen olovka koja je kompatibilna s oba ova pametna telefona za neponovljiv osjećaj pisanja po ekranu koje kao da je stvarno. Uz ovakve značajke, multitasking konačno više nema granica, a produktivnost može postati siguran dio vaše svakodnevice!

Za savršene selfije bez upotrebe ruku

Samo najnaprednija kamera kojom su opremljeni Samsung preklopni pametni telefoni osigurat će vrhunske fotografije i videosnimke baš svaki put i u svakoj prilici. Galaxy Z Fold3 5G pomoći će vam da snimate fotografije kao ni jedan drugi uređaj, a uz čak pet kamera koje su smještene na tri različite pozicije na pametnom telefonu, možete lako unaprijediti svoje umijeće fotografiranja. Spektakularne fotografije baš svaki put garantira i Galaxy Z Flip3 5G. Iznenadit će vas kvaliteta fotografija koje možete snimati čak i kada je ovaj pametni telefon preklopljen, a savršeni selfie omogućit će dvostruka stražnja kamera i pretpregled kadra na vanjskom zaslonu. Revolucionarni pristup predstavlja i sam način fotografiranja, gdje uz Flex način rada fotografirati možete bez upotrebe ruku – prilagodite kut snimanja, odmaknite se nekoliko koraka unazad i pozirajte za najljepše fotografije koje ćete ikada snimiti! Izdržljivost ekrana i fleksibilnost ovih pametnih telefona iznenadit će i najveće skeptike među ljubiteljima tehnoloških dostignuća, a najsuvremenije inovacije kao njihove glavne karakteristike garantiraju da će ovi telefoni postati naši nezamjenjivi pametni pomoćnici u dinamičnoj svakodnevici. Nadmašuju sva očekivanja i neupitno ostaju na razini svih dnevnih izazova pa će vaš poslovni uspjeh i uživanje u slobodnom vremenu dobiti sasvim novu dimenziju! Više o prednostima kojima preklopni telefoni opravdavaju svoj veliki povratak čitajte na www.samsung.hr.

Preklopni pametni telefon kao savršeni poklon!

Posjetite Samsung Holiday mobilne paviljone na nekoj od lokacija, istražite čaroban svijet Samsung mobilnih uređaja te razveselite sebe i svoje najbliže savršenim poklonom za nadolazeće blagdane. Više informacija pronađite na: https://www.samsung.com/hr/offer/holiday-promo-2021/. Dodatno, blagdansko vrijeme prava je prilika iskoristiti za i prednosti Samsung programa vjernosti Lounge koji pruža neograničen broj sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Samsung Members aplikacija otkriva sve pogodnosti koje pruža ovaj program vjernosti, a detaljnije informacije o njemu možete pronaći na https://www.samsung.com/hr/offer/members-lounge/.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju