Ako vam je koronavirus pokvario planove za putovanja, još uvijek nije baš sve izgubljeno. Osim nade da ćete uskoro pakirati kofere za željenu destinaciju postoji još jedan način da istražite mjesto gdje biste se najradije teleportirali te ujedno potaknete sami sebe na korištenje sprava za odlaganje odjeće, odnosno sobnih bicikala, eliptičnih trenažera i drugih "uređaja" na kojima možete namaknuti kilometre, ako ih imate kod kuće.

Naravno, možete i hodati ili trčati (na mjestima gdje možete biti sami), ako vam trenutna situacija i lokacija to dopuštaju - ili pak preskakati preko užeta, bilo "pravog" ili od improvizirane špage, vježbati pilates... 

Kako joj ime kaže, My Virtual Mission aplikacija je za virtualne misije koju možete instalirati na pametne telefone, označiti put na koji ste htjeli krenuti na karti svijeta i krenuti u skupljanje kilometara. Kako se pomičete na karti tako možete i razgledati krajolik, uživati u pogledu na sunčane portugalske plaže ili baciti oko na to što ima na jugu Hrvatske pomoću Street viewa. Aplikacija podržava i praćenje aktivnosti putem Strave, Garmina i drugih aplikacija za vježbanje.

Trebate li dodatni poticaj možete se se pridružiti tuđoj misiji, uključiti u humanitarne akcije ili okupiti prijatelje ili obitelj u virtualnom prostoru pa dijeliti fotografije mjesta na kojima se nalazite.

Na svojim stranicama Ma Virtual Mission je objavio i koliko se koraka u minuti, odnosno milja napravi tijekom aktivnosti poput preskakanja užeta, pilatesa ili rada u vrtu tako da niste nužno vezani za kućne sprave.  

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju