Svatko od nas bar je jednom sanjao da živi u kući u kojoj žive junaci omiljene serije ili filma. Fanovi nekad popularne serije Princ iz Bel - Aira sada će to moći i ostvariti - kuća koja je služila kao set za snimanje serije sada se iznajmljuje, a da bi stvar bila bolja, turiste će na ulasku virtualno pozdraviti DJ Jazzy Jeff, glumac iz serije i prijatelj Will Smitha, i to s rimama koje je navodno napisao sam Smith.

 

 

Gostima će na raspolaganju biti bazen, a u sobi će ih čekati i par „Jordanica“. Imanje će biti otvoreno 5 puta po jedno noćenje za dvije osobe tijekom listopada ove godine. Ovaj nadasve luksuzni odmor neće biti jako skup - cijena je tek 200 kuna za noćenje, u čast tridesete obljetnice od početka showa 1990.

Legendarna serija ima ukupno 6 sezona i 148 nastavaka, a snimana je do 1996. godine. U zvijezde je vinula Willa Smitha, koji je utjelovio lika istog imena i prezimena, a u sjećanju su nam i dalje njegov rođak Carlton, ujak Phil i ostala i više no simpatična ekipa. U seriji su gostovali i mnogi slavni, ppoput Naomi Campbell, Jay Lena, ali i današnjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju