Eagel Rock Cliff hotel nudi jedinstveni doživljaj promatranja svijeta iz ptičje perspektive. Otvara se u selu Baimao u kineskoj provinciji Hunan na planinskim vrhovima između Mufua i Lianyuna, pa omogućava gostima uživanje u zapanjujućim krajolicima rijeka, planina i šumamam bambusa iz zraka.

Dio je projekta Pingjiang Homey Wild Luxury Hotel, a sastoji se od tri prepoznatljive strukture: na vrhu planine proteže se najveća zgrada – Dinghui koja obuhvaća luksuzne apartmane, nešto niže pozicionirana je okrugla zgrada Yanshang u kojoj se nalaze hotelske sobe, a najbliži tlu je Ziyahui – prostor namjenjen za vjenčanja, poslovne konferencije i slična događanja.

Kineski zid - 1 Odabrano Ne planirate putovati u Kinu? Možda odletite već za mjesec dana kada vidite cijene karata

Gostima hotela na raspolaganju je i infinity bazen na otvorenom dug 122 metara sa zapanjujućim pogledom na spektakularne prirodne krajolike. Cijeli kompleks karakterizira vrlo jednostavan dizajn te upotreba prirodnih materijala poput kamena i drva.

Za njega je zaslužna pekinška arhitektonska tvrtka Duoxiangjie, a već se sada ističe kao jedan od najzapanjujućih dosega moderne kineske arhitekture.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju