U 2022. pametni telefoni neizostavan su dio naše svakodnevice, a koristimo ih za zabavu, posao, društvene mreže i još mnogo toga. Sve više korisnika traži pametni telefon koji je u mogućnosti objediniti sve njihove potrebe na jednom mjestu, kako bi svojeg ultimativnog suputnika uvijek imali sa sobom na dohvat ruke. Novi Samsung Galaxy S21 FE 5G donosi pregršt najpopularnijih značajki S21 serije pametnih telefona uz upečatljiv dizajn, vrhunsku kameru i moćne performanse koje ga čine savršenim suputnikom za tulumarenje, vloganje i putovanje.

Prepoznatljiv dizajn uređaja temelji se na popularnom Contour-Cut okviru koji se neprimjetno spaja s kamerama dajući uređaju elegantan izgled te tanak profil od svega 7,9mm zbog čega možete biti sigurni da će stati u svaki džep. Kako bi pametni suputnik uvijek bio uz nas kad god ga zatrebamo praktičan i tanak dizajn definitivno je prednost, pogotovo ako se često koristite društvenim mrežama te želite da dogodovštine iz svoje svakodnevice vide i vaši prijatelji.

PR PR (Foto: PR) Za sve koji su aktivni na društvenim mrežama i vole svoju aktivnost dijeliti putem Instagrama ili Tik Tok-a, dobra kamera je centar svijeta pametnog telefona. Galaxy S21 FE 5G serija pametnih telefona poznata je po najmoćnijoj kameri, a najnoviji S21 FE 5G opremljen je profesionalnim postavkama koje će vam omogućiti da snimate i fotografirate u nevjerojatnoj kvaliteti. Fotografiranje u mračnim uvjetima često zna predstavljati problem, a uz ubrzani životni stil i toliko toga vrijednog fotografiranja što nas okružuje ne možemo se uvijek pobrinuti da svjetlo u potpunosti bude onakvo kakvo nam treba. Uz unaprijeđenu Night Mode opciju fotografiranja vlasnici Galaxy S21 FE 5G pametnog telefona mogu bezbrižno svojom kamerom uhvatiti željene trenutke pa čak i u mračnim uvjetima. Prednja kamera s visokih 32 MP omogućava snimanje najboljih portreta ili selfija, što će se posebno svidjeti svima koji snimaju vlogove i imaju potrebu za moćnom selfie kamerom.

A za sve vlogere i majstore live-ova na društvenim mrežama tu je i napredna opcija dvostrukog snimanja – uz koju nema straha da će akcija proći neopaženo dok obje kamere snimaju u isto vrijeme. Opcija dvostrukog snimanja savršena je za npr. snimanje dok pripremate neko zanimljivo jelo koje želite podijeliti sa svojim followerima, ili za video dnevnik s putovanja – bez potrebe za okretanjem pametnog telefona ili mijenjanjem kamere. A budimo realni, svi znamo da nekada na fotografijama jednostavno ne ispadnemo onako kako bismo željeli. Zato je tu AI Face Restoration tehnologija kako bi osigurali da će na fotografiji svi izgledati najbolje što mogu. Dinamični životni stil pun tuluma, putovanja i kuhinjskih pustolovina sa sobom donosi i neke rizike kao što je mogućnost oštećivanja pametnog telefona baš u trenutku u kojem nam je najpotrebniji.

PR PR (Foto: PR) Dok uživate na koncertu i uživljeno snimate novi hit ples ili se penjete po ruševinama na zanimljivom putovanju, nezgode su moguće. No, uz Gorilla® GlassTM Victus, najotpornije staklo ikad ugrađeno u Samsung pametni telefon vrlo je moguće da će vaš pametni telefon dočekati i neke nove pustolovine bez da se ošteti. No koliko god da kvaliteta kamere bila dobra, ili sam pametni telefon otporan to sve ne znači mnogo ako baš onda kada ga želite koristiti baterija bude prazna. Ok, postoje prijenosni uređaju za punjenje baterije, ali najbolje bi bilo da za tako nečime uopće ne bude potrebe, zar ne? Uz izrazito jaku bateriju od 4500 mAh i energetski učinkovitim zaslonom baterija Galaxy S21 FE 5G izdržat će cijeli dan čak i kad ste spojeni na 5G mrežu. A nakon snimanja i fotografiranja, možete bezbrižno sjesti i pregledati te urediti snimljene materijale.

Kod uređivanja slika i video zapisa za društvene mreže bitno je da se prikazuju na kvalitetnom zaslonu, a Galaxy S21 FE 5G uz brzinu osvježavanja od 120 Hz na svojem Dynamic AMOLED 2X zaslonu pruža kvalitetnu sliku na kojoj je moguće uočiti svaki detalj. Boje na zaslonu ostaju jasne i živopisne čak i na jakom suncu. Dok je vrhunski zaslon bitan kako bi fotografije i video zapisi izgledali dobro na vašem pametnom telefonu, dobra i brza internetska veza ono je što vam omogućava da svoje uratke u trenu podijelite sa svijetom. Novi Galaxy S21 FE 5G ima mogućnost spajanja na 5G mrežu, najbržu dostupnu mobilnu mrežu uz koju će i najveće moguće datoteke u kratkom roku biti odaslane u bespuća interneta – na vama je samo da izbrojite lajkove.

PR PR (Foto: PR) Nema sumnje da je Samsung Galaxy S21 FE 5G vrhunski suputnik za sve one koji od svojeg pametnog telefona traže nešto više i bitno im je da uz sebe imaju uređaj koji uz besprijekoran dizajn objedinjuje i funkcionalnost zahvaljujući moćnim performansama. Uz sve što vam treba na jednom mjestu, ostaje više vremena i prostora za uživanje u tulumima i putovanjima te stvaranjem novih uspomena koje će oduševiti prijatelje na društvenim mrežama. Više informacija o Samsung Galaxy S21 FE 5G pametnom telefonu pronađite na webu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju