Umjesto traženja smještaja na redovitim booking stranicama probajte pronaći smještaj preko neobične stranice Canopy and Stars, Unusual Hotels of the World, gdje se nalazi ponuda neobičnih lokacija i smještaja diljem svijeta a koji će vam uspomene na odmor učiniti još dugotrajnijima i vrednijima.

Ponuda je šarolika, od kućica na drveću u Francuskoj, hobit kućica u Engleskoj… Ako ste ikad poželjeli imati svoj dvorac samo za sebe preko ovih booking stranica i to je moguće. Samo se logirajte i rezervirajte svoj dvorac ili sobu u dvorcu u bilo kojem dijelu svijeta.

Spavanje u igluu u Švicarskoj? Zvuči primamljivo zar ne? Pri samoj pomisli na spavanje u igluu mnogima počne padati kosa s glave, ali ako se uputite u Švicarske alpe možete prenoćiti u pravom pravcatom igluu. I to bez straha da se smrznete preko noći. Temperatura u igluima je prihvatljiva za svakoga, pa i za one zimogrozne, a užitak ispijanja šampanjca kada ste okruženi samo ledom je još veći nego na nekoj suncem okupanoj plaži.

Ako ste ljubitelj grčke mitologije onda će vam hotel u obliku Trojanskog konja sigurno odgovarati. Hotel se nalazi u Belgiji i doslovce je cijeli izgrađen od drveta u obliku konja.

U Australiji možete unajmiti ćeliju u bivšem zatvoru. Ako vas narav vuče s druge strane zakona, hotel u kojem će se prema vama odnositi kao prema pravom kriminalcu je definitivno pravi odabir za vas. Hotelske sobe su uređene u minimalističkom stilu tipičnom za zatvorske ćelije. Nećete imati ništa drugo osim kreveta, umivaonika i čučavca. Naravno u zatvorskom hotelu postoji i nekoliko soba koje su uređene kao prave sobe u hotelima s pet zvjezdica.

Sve ponude neobičnih hotela možete naći na web stranicama: www.canopyandstars.co.uk
www.unusualhotelsoftheworld.com
www.welcomebeyond.com
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju