Prave hranidbene vrijednosti u gumenim bombonima nema. U njima se nalaze samo prazne kalorije šećera te bjelančevine iz želatine. Kako bismo ih učinili malo interesantnijim i odraslima - odlučili smo ih „napiti“.

Pitate se kako? Tehnika je vrlo jednostavna.
1. Uspite vrećicu gumenih medvjedića u posudu
2. Ulijte dovoljno votke, tako da supotpuno prekriveni... pa još malo
3. Pokrijte posudu, stavite u hladnjak i ostavite 3-5 dana

I to je to! Mislite da nema učinka? Naš mamurluk kaže suprotno. Nakon tri dana medvjedići ćr biti znatno veći. A sastavom će biti skoro pa čisti alkohol. I tekstura se dramatično promijeni. Sada je to čvrsta želatina, ali ako je jezgra još dosta tvrda, vraite ih u hladnjak na još dva dana. Nakon pet dana bi trebali biti savršeni. Nikako ih nemojte ostaviti na vidljivome mjestu bez upozorenja da ne biste imali kućni tulum u sastavu – vaši mama i tata. O djeci da ne govorimo! Papajte oprezno!

Evo i kratkog video naputka, uživajte!

U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili"