Međunarodni eno-gastro festival WineRi 2017. Održava se 22. i 23. veljače u Guvernerovoj palači. Tamo će se okupiti više od 70 izlagača koji će predstaviti 300-tinjak različitih vrsta vina, a bit će tu i sommelieri, predavači, ljubitelji vina i drugi proizvođači.

WineRi mjesto je susreta vinara s ugostiteljima, restoraterima, trgovcima, hotelijerima i svima koji participiraju u turizmu te turista. Osim vinara, tu će biti i proizvođači vina i likera odnosno rakija iz Hrvatske i regije te proizvođači delicija poput pršuta i suhomesnatih proizvoda, sira i mliječnih proizvoda, proizvođači ulja i čokolade.

U 10 sati počinju stručna predavanja vezana uz tematiku festivala. U 13 sati festival se otvara za ugostitelje koji se susreću s proizvođačima, a od 15 sati festival se otvara za sve posjetitelje i radi do 19 sati.

Ugostitelji, restorateri, hotelijeri, posjetitelji mogu doći na predavanja i radionice, a svoje mjesto mogu rezervirati putem maila na marketing@aha.hr ili ulaznice mogu kupiti na licu mjesta.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju