Kako vam s vremena na vrijeme predstavljamo recepte koji nisu baš uobičajeni, ovog vam puta donosimo ovaj za gustu juhu od tortilja s kobasicama. Ludo, zar ne? Tortilja inače izvorno potječe iz Meksika, a konzumira se diljem svijeta. Zanimljive su američke i španjolske inačice - za nadjev Amerikanci stavljaju slaninu, a Španjolci jaja.

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

Sastojci za juhu:
Kobasice
Mrkva
Crni grah
Luk
Kukuruz
Pelati
Začini
Češnjak
Pileći temeljac

Priprema:
Pomiješajte sve sastojke i začinite, sve nabrojano usitnjeno ubacite u lonac, dodate pileći temeljac i kuhate na laganoj vatri. Poslužite ukrašeno vrhnjem i listićima peršina, a za svaki slučaj - pogledajte i video!