Kako vam s vremena na vrijeme predstavljamo recepte koji nisu baš uobičajeni, ovog vam puta donosimo ovaj za gustu juhu od tortilja s kobasicama. Ludo, zar ne? Tortilja inače izvorno potječe iz Meksika, a konzumira se diljem svijeta. Zanimljive su američke i španjolske inačice - za nadjev Amerikanci stavljaju slaninu, a Španjolci jaja.

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima Serravalle Designer Outlet - 1 Super popusti Najveći outlet u Europi: Zlatni savjeti za šoping-izlet u Italiju

Sastojci za juhu:
Kobasice
Mrkva
Crni grah
Luk
Kukuruz
Pelati
Začini
Češnjak
Pileći temeljac

Priprema:
Pomiješajte sve sastojke i začinite, sve nabrojano usitnjeno ubacite u lonac, dodate pileći temeljac i kuhate na laganoj vatri. Poslužite ukrašeno vrhnjem i listićima peršina, a za svaki slučaj - pogledajte i video!