Za ljubitelje pečenja, ali i jedenja keksa, pečenje bi moglo postati još veći gušt. ShaZup iz američkog New Jerseya osmišljava i proizvodi valjke s uzorcima, a trenutno ih nude 5.

Tu su valjci s mačkama, za ljubitelje Ratova zvijezda, s pijetlovima, božićnim motivima i jednorozima. Izrađeni su od drveta, a cijene im se kreću od 150 do 220 kuna.

ShaZup je pokrenuo bračni par koji je od početka svoje veze volio kuhati, ali i mijenjati sve recepte u "fit verzije", pa su tako i kekse, koje su obožavali, pripremali sa stevijom umjesto običnim šećerom.

Ideju za posao nadahnuo im je poseban poklon koji su osmislili za rođenje svoje kćeri. Htjeli su joj ispeći posebnu tortu i osmislili su svoj prvi valjak s njenim imenom i srcima. Kako su svi oko njih bili oduševljeni valjkom i počeli ih tražiti da dizajniraju valjke i za njih, pokrenuli su biznis.

Danas svoje proizvode dostavljaju diljem svijeta, pa i u Hrvatsku, a što sve nude, pogledajte ovdje

Kameni prolaz dug 1,2 kilometra koji je stoljećima skrivao izgubljeni grad Siq, Petra, Jordan - 2 Siq, Petra, Jordan - 3 Siq, Petra, Jordan - 5 +1 Siq, Petra, Jordan - 1

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju