Ovog Uskrsa neka vaša plata bude puna tradicionalnih elemenata, posluženih na malo drugačiji način. Plata koju smo priredili u suradnji s food blogericom Sandrom Rončević prepuna je boja i DOBRO proizvoda, ili kako bismo u redakciji rekli - dobrih proizvoda.

  Princezice s francuskom salatom, ražnjići s mozzarelom i pršutom te pancetom omotane grisine oduševit će vaše goste Princezice s francuskom salatom, ražnjići s mozzarelom i pršutom te pancetom omotane grisine oduševit će vaše goste (Foto: Sandro Sklepić)

Neka vam ova plata idealna za uskrsni doručak, brunch ili večernje druženje bude inspiracija da ove godine učinite nešto slično. U videu pogledajte kako je složiti. Nakrcajte je s omiljenim namirnicama, ali ih poslužite na uvrnutiji način:

 

1. Košarice za princess krafne napunite francuskom salatom, dodajte omiljenu salamu poput DOBRO slavonske salame i uživajte u malim zalogajima. Ove slane ''princezice'' odlično će izgledati na plati, a vi ćete ovom jednostavnom idejom oduševiti goste.

  Omiljene nareske složite uz rub plate Omiljene nareske složite uz rub plate

2. Još jednostavnija, a jednako efektna ideja za posluživanje omiljenih namirnica su ražnjići od mozzarele, pršuta, cherry rajčica i bosiljka. Koristite mini mozzarelu kako bi na ražnjić stao samo jedan zalogajčić.

3. Pancetu omotajte oko grisina, a ostatak narezaka poslažite uz rub plate i poslužite uz topli baguette ili krekere.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju