1. Sveti Martin, Hrvatska
Želite li u Novu godinu ući dobro raspoloženi i opušteni, odaberite netipičan doček kakav vam se nudi u poznatim mjestima s termalnom vodom. Voda u bazenskom kompleksu The Temple of Life Terma Sv. Martin je iznimno ljekovita, te među najkvalitetnijima u cijeloj Europi.

Sadrži jod koji pogoduje osobama s problemima štitnjače, kalij koji čuva srce, stroncij koji održava gustoću kostiju, natrij za liječenje artritisa i flour koji sprečava pojavu osteoporoze. Povrh svega, ova prirodna termalna voda visoke mineralizacije sadrži litij koji pomaže protiv stresa i depresije te učinkovito poboljšava raspoloženje.



Po cijeni od 1.140 po osobi moguće je pronaći novogodišnji paket u Termama Sveti Martin koji uključuje 3 noćenja s polupansionom, novogodišnji brunch, neograničeno korištenje bazenskog kompleksa The Temple of Life, a u cijeni je uračunata i svečana novogodišnja večera.

Ovdje rezervirajte novogodišnji paket.

2. Karlovy Vary, Češka

Karlovy Vary je poznata destinacija za aktivni odmor na zapadu Češke. Ponosi se s 13 većih i tristotinjak manjih termalnih izvora u kojima možete uživati tijekom cijele godine. Uoči Nove godine lokalni hoteli nude relativno povoljne SPA aranžmane (od 800 kuna nadalje) koji uključuju dubinsko opuštanje tijela i uma. U paketima se nalazi finska sauna, parna kupelj, whirpool bazeni, ali i Kneippovu terapiju za jačanje cjelokupnog imuniteta tijela.



3. Bad Blumau, Austrija

Općina u austrijskoj saveznoj pokrajini Štajerskoj poznata je po termama, koje su projektirane po planovima arhitekta i umjetnika Friedensreicha Hundertwassera. Terme Rogner Bad Blumau su jedne od najpoznatijih u cijeloj Austriji, a temelje se na filozofiji života u duhu sa prirodom.

Ne samo da termalna voda predstavlja izvor svih wellness sadržaja za maksimalno opuštanje, već i pogoni jedinu geotermalnu elektranu u Europi. Pitoreskni hotel u sklopu termi izgleda kao da je izašao s kakve Picasove slike, a nudi i bogatu gastronomsku ponudu temeljenoj na svježim i organskim namirnicama.

 

Unbeschwert fantasievoll...

Posted by Rogner Bad Blumau on 9. listopad 2015

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju