Momci, jeste li razmišljali o tome kako ćete razveseliti svoju dragu za Dan žena? Siguran sam da ste opet mislili kupiti one jeftine jaglace na placu ili neku čokoladu na akciji i tako si 'skinuti ovaj teret s leđa'. Ali dajte da vas ja malo savjetujem.

Ti isti jaglaci i jeftine čokolade savršeni su poklon za vaše kolegice na poslu, sestrične i susjede, ali nikako za vaše supruge. Za Dan žena red je da svoje drage oslobodite svih obaveza, preuzmete na sebe svoje klince i poklonite im vrijeme samo za njih i opuštanje s prijateljicama.

Hotel Josipdol

Ovaj hotel je nadaleko poznat po svojim svečanosti, najluđim dočekom Nove godine, božićnim zabavama, i po novome, ludim zabavama za Dan žena. Neka vaša draga provede nezaboravan vikend opuštajući se i uživajući u savršenoj večeri koju za njihov dan priprema osoblje hotela. 

Bizovačke toplice

Termalni bazeni, saune, fitnes, popust na masažu i frizuru, svečana večera… Kad je ono dan muškaraca? Ili se možemo mijenjati? Znači, Bizovačke toplice stvarno su se potrudile da razmaze naše ljepotice na njihov dan. Vikend uživanja i opuštanja točno je ono što im treba nakon što ih mi svakodnevno razapinjemo. Stoga su u Bizovačkim toplicama odlučili učiniti sve što je u njihovoj moći da svu svoju pažnju poklone damama i njihovom zadovoljstvu. 

Eko selo Gradunje

Ako se bojite da vam se draga ne bi vratila, ako joj za Dan žena poklonite vikend u nekom od mnogobrojnih hotela, onda je ovo prava ponuda za vas. Svečana večera u Eko selu Gradunje kraj Svetog Ivana Zeline. Na obroncima Medvednice, u mjestu Donje Orašje, smjestilo se novouređeno slikovito Eko selo. Slijedeći slikovitu tradiciju vinorodnog kraja za Dan žena nastojat će svojim posjetiteljicama dočarati nekadašnji život prigorskog sela kroz zdravu ekološki uzgojenu i pripremljenu hranu.

Hotel Phoenix, Zagreb

Žene treba maziti. Žene treba paziti. Žene treba voljeti, ali i željeti. No najviše od svega treba im dati najveću ljubav ovog svijeta. Zato su u hotelu Phoenix u Zagrebu razmišljali kao Baltazar i došli do savršenog zaključka. Oni će na dan žena učiniti sve što mogu kako bi se žena osjećale kao prave žene, majke i kraljice. Finska sauna, hidromasažni bazen, vodena i zračna masaža, svjetlosna terapija, teretana i masaža lica samo za nju. A kao šlag na tortu romantična večera u restoranu Maestro. Mislim da nema te žene koja se nakon ovakvog tretmana neće osjećati kao prava kraljica.

Stoga momci, sada je pravi trenutak da se iskupite za sva ona nedjela koja ste priuštili svojim dragama i poklonite im nezaboravan provod za Dan žena.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju