Stotinu puta smo već čuli za, u najmanju ruku, neobične prohtjeve hotelskih gostiju. Uglavnom se tu radi o besramno bogatima ili o ljudima iz svijeta slavnih, koji zahtijevaju točnu boju sobe i namještaja, određen broj ruža na krevetu i slične stvari, koje bismo mogli nazvati hirovima i glupostima. Ovaj zahtjev ipak nije 'toliko' težak, ali je u svakom slučaju i više nego bizaran.

Kako prenosi Telegraph, Seth Freedland odlučio je provesti odmor sa svojom djevojkom u hotelu u Santa Monici. Kad je rezervirao, htio je da sve prođe u najboljem redu, a u ovom slučaju to nije podrazumijevalo šampanjac za dolazak u hotel i jacuzzi na balkonu.
 
Naime, Seth je samo zamolio osoblje hotela Huntley da sobu u kojoj ostaju, ukrase s nekoliko uramljenih fotografija glumca Jeffa Goldbluma. Glumac je inače najpoznatiji po ulogama u velikim holivudskim hitovima 'Dan nezavisnosti' i 'Jurski park'. Iz hotela su mu izašli u susret, pa ih je tako Jeff pogledavao u svakom trenutku.

Razlog tomu je fascinacija Sethove djevojke Goldblumom, u kojeg se 'zaljubila' još prije dvadesetak godina, gledajući već spomenuti 'Dan nezavisnoti', tako da se ona dobro zabavila i nasmijala.

Iz hotela su poručili kako gostima uvijek nastoje izaći u susret i pomoći koliko mogu, smatrajući kako ovo nije bio hir, već neobična molba.

Paru su se inače slike toliko svidjele, da su ih po odlasku iz hotela ponijeli sa sobom i sad ih ponosno čuvaju u svom domu i pokazuju prijateljima.

Tko zna, možda je ovako netko i u Lijepoj Našoj, poželio primjerice slike, Ive Gregurevića?

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju