Travel blogeri i drugi slični influenceri na društvenim mrežama postali su najbolji ambasadori turizma. Njihove preporuke dolaze do tisuća direktnih zaljubljenika u putovanje, zbog čega raste i broj gostiju na pojedinoj destinaciji. U posljednje vrijeme sve je više i onih koji dolaze do Lijepe Naše.

U Hrvatskoj se trenutno nalazi Andrea, poznatija po profilu na Instagramu EarthAndy, koja sa svoja dva sina i suprugom Shemom obilazi hrvatsku obalu. Ovu rođenu Kanađanku s prebivalištem na Havajima prati više od 613 tisuća obožavatelja na Instagramu.

Ljubiteljica veganstva i zdravog života oduševljena je Lijepom Našom.

 

A post shared by Plant Based Hawaii (@earthyandy) on


Kad bi Italija i Bali imali dijete – to bi bila Hrvatska, napisala je EarthAndy na svojem Instagramu te istaknula kako su je očarali mali kafići uz obalu, kao i ponuda svježe hrane u svakom selu kroz koje prođe i gdje skuplja domaće recepte.

Trenutno jedrim po Jadranskom moru, zaustavljamo se u malim selima, upoznajemo ljude i njihove jednostavne prekrasne živote.

 

A post shared by Plant Based Hawaii (@earthyandy) on

Uz fotografije prekrasnih lokacija na ovom profilu mogu se pročitati i korisni zdravstveni savjeti.

Češnjak visi posvuda u Hrvatskoj jer tako plod duže traje. Kad se stavi u hladnjak, gubi svoj okus. To nisam znala. Korisno je protuupalno sredstvo koje odbija bolesti srca, prehlade i upale. Konzumacija češnjaka smanjuje razine lošeg kolesterola i naslage plaka u arterijama.

 

A post shared by Plant Based Hawaii (@earthyandy) on


EarthAndy je na prijedlog internetskih korisnika otišla i do Nacionalnog parka Plitvička jezera kojim je bila oduševljena.

Pjesma 10.000 smaragdnih bazena bez sumnje je inspirirana Plitvicama u Hrvatskoj. Nakon sedam sati pješačenja oko jezera, vodopada i špilja, uvjerena sam kako sam vidjela sve nijanse plave i tirkizne. Živimo na tako prekrasnom i raznovrsnom planetu. Hvala vam što ste mi preporučili ovo mjesto!

 

 

A post shared by Plant Based Hawaii (@earthyandy) on

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju