Galerija Rougemarin City - 9 5 Rougemarin City - 8 5 Rougemarin City - 7 5 Rougemarin City - 6 5

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku


Restoran Xato chefa Tvrtka Šakote u Petrinjskoj 2 koji se odlikovao originalnom pristupu namirnicama, fuzijom kuhinja sa svih strana svijeta i originalnim jelima zatvorio je svoja vrata, a na njegovu se mjestu otvorio RougeMarin City.

Rougemarin City - 8 Rougemarin City - 8 (Foto: Facebook: @rougemarin.hr)

Prije burgermanije, kad su se jedini pristojni burgeri mogli pojesti kod chefa Marina Medaka, odlazilo se do nekadašnje Tvornice električnih žarulja u Folnegovićevu ulicu. Iako je širokoj publici postao popularan zbog burgera koji se na tanjuru druže s neuobičajenim sastojcima, poput primjerice kokica, u Rougemarinu se mogu pojesti jela dostojna ozbiljna bistroa.

> Mundoaka u Čakovcu: Bistronomija fantastičnih burgera i ozbiljnih komada mesa

Nasljednik iz centra dijeli cijene i ponudu jela s prvorođenim restoranom, a godinu su započeli juhom od mladoga pijetla s domaćim rezancima, rižotom s kremom od pečene cikle i ukiseljenim filetima srdelica, mariniranim pačjim prsima, odreskom od tune s popečcima od tikvice, pulled porkom u domaćem brioche pecivu i drugim specijalitetima.