Jaja s losom, keljem i avokadom
Sastojci za 4 osobe:
3 jaja
2 žlice maslinova ulja
100 grama kelja (narezanog na trakice)
140 grama pečenog lososa bez kosti
1 čajna žličica kopra
1 avokado
1 čajna žličica nasjeckanog vlasca
100 grama klica suncokreta
sol i papar po želji

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara

Slika nije dostupna Hrana i piće Trik Gordona Ramsayja za najfiniju kajganu

Priprema:
1. Zagrijte tavu. Za to vrijeme razbijte jedno po jedno jaje u zdjeli i pjenjačom ih dobro umutite.

2. Na zagrijanu tavu dodajte jednu žlicu maslinova ulja, i lagano umiješajte jaja. Pecite ih kratko dok se ne počnu grudati. Odstranite jaja sa strane.

3. Dodajte još jednu žlicu maslinova ulja u istu tavu, pa na umjerenoj temperaturi pirjajte trakice kelja oko pet minuta dok ne ispari većina tekućine. Posolite i popaprite po želji.

4. Komadiće lososa i kopra dodajte ostalim sastojcima. Smanjite temperaturu, vratite u tavu jaja pa nježno promiješajte sve sastojke da se sažmu.

5. Na kraju dodajte komadiće avokada i vlasac, a tanjur ukrasite suncokretovim klicama. Poslužite sa svježim voćem. Dobar tek!