Prekrasna Barcelona ne bi bila toliko lijepa da je ne krase djela arhitekta Antonija Gaudija. Katalonski arhitekt potpisuje crkvu Sagrada Familia koja je praktički postala sinonim za Barcelonu. Uz nju tu su još i šareno popločeni park Guell i stambene kuće Casa Batllo i La Padrera, koje privlače milijune posjetitelja svake godine.

Casa Vicens jedan je od najranijih radova arhitekta i ona označava početak njegove zvjezdane karijere, ali i početak pokreta art noveau u Europi.

Sada će prvi put u 136 godina sretni gosti moći odsjesti u Casi Vicens. Jedinstveno iskustvo koje će biti moguće rezervirati isključivo putem Airbnba uključuje ekskluzivnu turu kroz kuću i njezin ljetni vrt te vrhunsku večeru inspiriranu Gaudijem, noćenje u kući i bogat mediteranski doručak. Uz sve to zagarantirana je i privatnost te će kuća na jedan dan biti zatvorena za posjetitelje.

Dvoje sretnika to će iskustvo moći bukirati 12. 7. 2021., i to po principu „tko prvi, njegovo“, a točna cijena i datum noćenja još nisu objavljeni. Više informacija pronađite na sljedećem linku

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju