''Prednost Hotela Globo svakako je atraktivna lokacija, što znači da su sve povijesne i kulturne znamenitosti grada Splita nadohvat ruke. Laganom šetnjom od hotela do starog dijela grada potrebno je desetak minuta. Iako se hotel nalazi u neposrednoj blizini svih događanja u gradu Splitu, dovoljno je daleko da dok boravite u hotelu imate osjećaj da ste kilometrima udaljeni od svih zbivanja i buke" priča nam Marina Macan, direktorica hotela Globo

Osim što do Dioklecijanove palače treba svega nekoliko minuta hoda, Hotel Globo nalazi se u popularnom kvartu koji obiluje fenomenalnim restoranima i kafićima. U blizini hotela uvijek se nešto događa, pa niti jedan dan neće proći bez zanimljivih anegdota. Upravo to iskustvo žele pružiti svojim gostima.

''Uvijek težimo tome da unaprjeđenjem kvalitete gost osjeti razliku i iskusi toplinu doma za vrijeme boravka u Splitu u našem hotelu Globo. To u potpunosti i postižemo te naša popunjenost prelazi 80 posto na godišnjoj razini, a sve zahvaljujući udobnosti koju pružamo gostima. Jedini nam je cilj da niti jedan gost iz hotela Globo ne izađe nezadovoljan te da osjeti razliku i, ono najvažnije, da je dobio više od očekivanog.''

Hotel Globo Hotel Globo (Foto: Hotel Globo)

U hotelu Globo vlada jedna prijateljska atmosfera koju nastoje prenijeti i na svoje goste. Njihovo je zadovoljstvo na prvom mjestu, a u tome im itekako pomažu i njihovi zaposlenici, ali i partneri na koje se uvijek mogu osloniti.

''Slogan Hotela Globo je 'Gdje gost postaje prijatelj', i ponosni smo što to zaista jest tako. Naši lojalni gosti koji se često vraćaju u Split kažu nam da svaki put odabiru Hotel Globo baš zbog prijateljski raspoloženog osoblja i osjećaja kao da su kod kuće'', rekla je Marina Macan i dodala: ''Naši su gosti u većini korporativni tuzemni gosti i digitalni nomadi kojima je bitno da su uvijek povezani i umreženi. Zato se oslanjamo na A1, koji nam omogućuje bezbrižno i neometano poslovanje u skladu s uznapredovanom tehnologijom uz minimum poteškoća.''

Od A1 koriste baš sve – od interneta, televizije do fiksne i mobilne mreže. A1 nudi najkonkurentniju fiksnu i mobilnu uslugu te ima najzadovoljnije korisnike kućnog interneta u Hrvatskoj – prema Valiconovu istraživanju tržišta 2022., stoga se u hotelu Globo na njih uvijek mogu s povjerenjem osloniti.

Hotel Globo Hotel Globo (Foto: Hotel Globo)

 ''To je ono što nas odvaja od konkurencije, odnosno od drugih hotela u gradu Splitu. Naša popunjenost prelazi i 80 posto na godišnjoj razini jer smo poslovni boutique hotel te smo uspjeli svojim profesionalnim pristupom, fleksibilnošću i ulaganjima sačuvati cjelogodišnje poslovanje'', objasnila je Marina.

Iako je Split meka raznih događanja, zanimljivosti i kulture, za mnoge je on i polazišna točka prema drugim atraktivnim lokacijama poput Solina, Plitvica i Biokova, a neki potegnu čak i do Dubrovnika ili otoka.

''Naši gosti najčešće i traže ponude različitih izleta. Hotel Globo surađuje s nekoliko izletničkih agencija i gost može direktno preko nas kupiti izlet po želji. Svakako su najzanimljiviji izleti Modra špilja, Plitvička jezera i Slapovi Krke'', rekla nam je Marina.

Upravo to pokazuje da gostima posljednjih godina više nisu dovoljni samo sunce, more i prekrasne plaže, već i sadržaj koji će ih aktivirati i impresionirati. Osim toga, puno njih traži i smještaj ''zelenog karaktera'' koji vodi brigu o okolišu, a s time ukorak ide i Hotel Globo, koji se itekako brine o tome.

''Veliku brigu i naglasak stavljamo upravo na odgovoran tretman otpada, na uštedu vode i energije, smanjenje emisije CO2 i slično. Nadamo se da ćemo uspjeti u svom projektu i realizirati ga do kraja te postati vlasnici solarne elektrane na krovu svoga hotela kako bismo bili spremniji na sve buduće promjene i krenuli u smjeru samoodrživog hotela'', rekla je Marina.

Za njih je najveća nagrada zadovoljan gost i zato im je bitno da dožive sve što Split može ponuditi – od bogate kulture i povijesti do gradskog šušura koji je u uličicama starog grada prisutan cijele godine.

Hotel Globo Hotel Globo (Foto: Hotel Globo)

''Dinamično je i nikada ne znate kako će dan završiti, a u tome i jest draž - upoznavanje ljudi iz različitih krajeva, upoznavanje njihove kulture i običaja, jezika te osobnih priča. S druge strane im dajemo naše iskustvo, doživljaj našega grada i pomažemo da se što prije prebace na splitsko stanje uma'', rekla je direktorica hotela Marina Macan.

To splitsko stanje uma voljet će svatko tko želi malo stati na loptu i uživati u životu. U hotelu će se maksimalno potruditi da stvorite uspomene za pamćenje, a svoje anegdote s odmora po povratku u hotel uz brz internet te kvalitetnu i stabilnu mrežu možete potom podijeliti sa svojim najmilijima i pokazati im kako se živi život.

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom A1 po najvišim profesionalnim standardima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju