Ovih mjeseci kuća za odmor Holiday House Papuk pruža svojim gostima idealno osvježenje u vrućim ljetnim danima u vanjskom bazenu te bogatom hladu slavonskih šuma, a kako je smještena na zelenim obroncima Papuka na 483 m nadmorske visine ima i sve blagodati ugodnih noćnih temperatura koje čine san mirnim i ugodnim.

Vikend naselje Novo Zvečevo, smjestilo se na obroncima Papuka u Požeško-slavonskoj županiji, usred lijepe zelene oaze šume, rijeke i brdskih vidikovaca. Do ovog prirodnog dragulja koji ljeti pruža savršen predah od vrućine, a zimi beskrajan užitak u miru i tišini pod čisto bijelim snježnim pokrivačem dijeli vas 2 sata vožnje od Zagreba.

Nekadašnje Panonsko more, bogato brojnim fosilnim nalazima i poviješću, danas je postalo idealno mjesto za sve one koji traže predah od užurbane svakodnevice, opuštanje, mir, iskonsku prirodu, aktivan ili pak romantičan odmor te stvaranje uspomena i trenutaka za pamćenje.

Holiday House Papuk svoja vrata gostima je otvorilo ovoga ljeta i za sada su u ovu Stay safe destinaciju pohrlile obitelji iz Njemačke, Belgije i Hrvatske.

Gostima su na tri etaže, na raspolaganju tri spavaće sobe, dječja soba, dnevni boravak, soba za druženje s bilijarom i stolnim nogometom, te opuštajući wellness prostor sa finskom saunom, masažnom foteljom i jacuzzijem iz kojega je u zimskim mjesecima prava idila promatrati obronke prekrivene snijegom. Posebno srce kuće je velika prostorija, u Slavoniji popularno zvana pecalo s otvorenim ložištem, namijenjena druženju i pripremi delicija, te uživanju u pomno biranim rajskim kapljicama iz kutjevačkih vinograda.

Za najmlađe goste Holiday House Papuk donosi pravi mali kreativni raj ‒ dječju sobu opremljenu brojnim didaktičkim i zabavnim igračkama, popularnim društvenim igrama te bogatu kućnu knjižnicu s odabranom literaturom za svaku dob na hrvatskom, ali i drugim jezicima. Kutak s igraćim konzolama Nintendo Switch i PlayStation nezaobilazan je za sve male, ali i velike gejmere. Vanjski sadržaji za najmlađe donose bazen, ljuljačke, tobogan, bicikle, veliki trampolin, te zabavne vanjske igračke za različitu dob. Roditeljima male djece na raspolaganju su hranilice, dječji krevetići, zaštitna ogradica za stubište, ograđeno dvorište te brojne druge roditeljima važne sitnice koje brigu oko mališana čine lakšom, praktičnijom i ugodnijom. Jer odmor bi trebao biti odmor za sve članove obitelji, zar ne?

U blizini se nalaze brojne planinarske i biciklističke staze, jezero, adrenalinski park, novootvoreni aquapark, izletišta, interpretacijski centri, vinarije i kušaonice na tri vinogorja, ugostiteljski objekti i brojni drugi slavonski dragulji koji jedva čekaju da ih otkrijete. Već sada počinju pripreme i rezervacije gostiju za zimsku idilu koja uvijek donosi pregršt snijega, puno sanjkanja za najmlađe, šetnju uz zaleđeno jezero, uživanciju u jacuzziju, finskoj sauni te čitanje knjiga ili igranje društvenih igara uz nježno pucketanje vatre u otvorenom kaminu…

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju