Priznanje ECARF-a potvrda je visokih standarda usvojenih kako u pripremi hrane, tako i u svim ostalim segmentima ponude lošinjskog hotela, gdje gosti uz posebno osmišljene ponude, stječu nove zdrave navike uživajući u jedinstvenom doživljaju prirodnog okruženja otoka.

Osim posebnih standarda u pripremi hrane, za dobivanje statusa antialergijskog hotela, nužno je ispuniti niz ostalih ECARF-ovih uvjeta, od izbjegavanja bilja koje uzrokuju alergije, uspostave zone bez kućnih ljubimaca, uvođenje lončanica uzgojenih po metodi hidrokulture u cilju smanjenja rizika od plijesni, do proizvoda za osobnu higijenu za ljude s osjetljivom kožom.

ECARF je neprofitna fondacija koja djeluje u sklopu Klinike za dermatologiju, venerologiju i alergologiju Medicinskog fakulteta u Berlinu, kao interdisciplinarna ustanova za tretiranje, istraživanje i razmjenu znanja u području alergologije u suradnji sa Allergie-Centrum-Charité. Svojim radom ECARF nastoji povećati stručna saznanja o alergijama i senzibilizirati javnost o problemima alergija u Europi. Dodjelom ECARF certifikata, uz nedavno dodijeljeni certifikat SUSTAINABLE Hotel, Vitality Hotel Punta, potvrdio je svoju visoku kvalitetu te ušao u odabrano društvo europskih hotela s tim oznakama, prenosi portal Hrvatske turističke zajednice.

Svi oni koji ovog trenutka uzimaju rupčić i brišu nos, svjesni su koliko ovo znači. Pridružujemo se čestitkama uz spontano kihanje i mržnju prema ambroziji, prašini i drugim zlima...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju