U travnju se na velika platna vraća najpoznatiji tajni agent na svijetu James Bond, kojeg je i ovaj, čini se posljednji put, utjelovio Daniel Craig. Film naziva "No Time to Die" 25. je iz serijala o Bondu, a jedna je kompanija odlučila zainteresiranima ponuditi iskustvo špijuna te vas odvesti u Toskanu i pokazati kako izgleda Bondov život.

Uz spavanje u tornju Talamon, koji se pojavljuje u Bondu "Zrno utjehe" snimljenom 2008., sretnici će doživjeti iskustvo vožnje u trkaćim gliserima, ispijati koktele i provoditi večeri u kasinu...

 

 

Osmodnevno James Bond iskustvo, kako piše Lonely Planet, nudi kompanija Oliver's Travels. Ono započinje letom helikopterom, koji će vas prebaciti u luksuznu vilu u brdima u kojoj može ostati i do 12 ljudi. Vila je u potpunosti renovirana i iz nje puca pogled na Tirensko more, baš kao i na okolne šume i plaže.

Goste čeka kraljevski tretman, a na dolasku će ih dočekati profesionalni batler s pripremljenim martinijem (vjerojatno će, u skladu s temom, biti riječ o votka-martiniju). Avantura se nastavlja vožnjom u bondovskim automobilima (Aston Martin, Bentley), a dan završava večerom u restoranu Il Pellicano, koji, naravno, nosi Michelinovu zvjezdicu.

"Ovo je jedino iskustvo u kojem se gosti mogu poistovjetiti s Jamesom Bondom jer ne samo da se voze helikopterom, skupocjenim gliserima, časte koktelima i uživaju u kasinu već i spavaju na lokaciji na kojoj je jedan film i sniman", izjavio je predstavnik Oliver's Travelsa za Lonely Planet.

Škola koktela organizirana je u vili, gdje će gosti naučiti kako pripremiti neka od najpoznatijih pića koja su se pila u filmovima o Bondu. Dok uče o koktelima, ne moraju se bojati kako će ostati gladni jer će za to vrijeme na terasi kuhar spremati večeru.

A cijena? Prava sitnica. Paket za 12 ljudi stoji 90.000 funti, a uključuje sve navedeno. Eh, otprilike 70 tisuća kuna po glavi zbilja zvuči strašno, ali s druge strane, tko ima, vjerojatno će rado s ekipom barem na tjedan dana postati James Bond!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju