Dok čekamo da se vrijeme stabilizira, maštamo o ljetovanju na nekoj lijepoj jadranskoj destinaciji i u kući udaljenoj od gužve i svakodnevnog stresa. Poput ove kuće na Visu.

Kamena kuća Piko nalazi se u izoliranoj uvali u okolici naselja Marinje Zemlje na otoku Visu te je svega 10 metara udaljena od plaže. Idealna je za ljubitelje mira, tišine i minimalističkog načina života u skladu s prirodom. Namijenjena je za maksimalno četiri osobe, a obuhvaća dvije spavaće sobe, kuhinju i kupaonicu.

Slika nije dostupna Putovanja 45 minuta od Splita: Kućica s terasom iz snova s koje se svako malo možete bućnuti u more

S terase se pruža prekrasan pogled na more, a zvuk valova koji zapljuskuju obalu savršena su zvučna kulisa za maksimalno opuštanje. Na terasi se nalazi i roštilj za kulinarske igre te veliki blagovaonski stol za opuštena druženja na otvorenom.

Riječ je o 200 godina staroj ribarskoj kamenoj kućici koja je u potpunosti obnovljena na način da minimalno narušava okoliš uz korištenje obnovljivih izvora energije. Struja i topla voda dobiva se zahvaljujući solarnim pločama, a ograničen je pristup internetu kako biste istinski uživali u svakom trenutku.

Slika nije dostupna Putovanja Uz prekrasno jezero: Kućica s privatnom plažom u susjedstvu za idiličan ljetni odmor

Kuća se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 1400 kuna za noćenje, a što sve nudi pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju