Jezero Como (tal. Lago di Como) prostire se na 146 četvornih kilometara u Lombardiji u Italiji. Treće je najveće jezero u ovoj europskoj zemlji (iza Gardea i Maggiorea) i s 410 metara dubine jedno od najdubljih na Starom Kontinentu.

Como je jezero ledenjačkog porijekla koje je prije pandemije koronavirusa privlačilo velik broj turista. Interesa ne nedostaje ni danas, a pogotovo na šarmantnim mjestima koja pružaju privatni pristup do prekrasnog jezera.

Svjetionik Marlera, Istra - 1 Putovanja 10 kilometara od Pule idilično mjesto koje okružuju samo more i netaknuta priroda

Poput ove malene kućice u Varreni, koja je šezdesetak kilometara udaljena od Milana. Kućica je uređena od prirodnih materijala te je idealna za romantični bijeg udvoje. Ima jednu spavaću sobu, dnevnu sobu s kaučem, mini kuhinju i kupaonicu.

Na raspolaganju je i ograđeni vrt s privatnim pristupom jezeru Como. Tu su i ležaljke za sunčanje i uživanje na suncu, ali i roštilj za kulinarske eksperimente. Gostima je na raspolaganju i besplatno parkiralište.

Slika nije dostupna Putovanja 45 minuta od Splita: Kućica s terasom iz snova s koje se svako malo možete bućnuti u more

Kućica se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 1400 kuna za noć, a što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju