Za sve obožavatelje putovanja, avantura i domaćih delicija, Mastercard je pripremio poseban nagradni natječaj i osigurao vrijedne nagrade. Zadatak je jednostavan – potrebno je samo prijaviti se na natječaj na mrežnoj stranici https://www.go2digital.hr/priceless/ ili skenirati QR kod s najbližeg Go2Digital ekrana te podijeliti fotografiju posebnog trenutka – vikenda provedenog s obitelji, fotografije koja miriše na svježe pečen kruh ili savršenog osjećaja stapanja s prirodom. Autori pet onih koje osvoje srca žirija imat će priliku u društvu drage osobe posjetiti Slavoniju te u neprocjenjivom dvodnevnom iskustvu upoznati sve čari ove osebujne hrvatske regije.

Brojne fotografije koje pristignu na natječaj svoje će mjesto pronaći i na mreži digitalnih ekrana platforme Go2Digital te će ih njihovi ponosni vlasnici moći prepoznati u trgovačkim centrima, na šetnicama, rivama, prometnicama i trgovima, u više od dvadeset gradova diljem Hrvatske.

PR PR (Foto: PR)

Pet najinspirativnijih fotografija odvest će svoje vlasnike na neprocjenjivu dvodnevnu avanturu u Slavoniju. Kako bi nagradno putovanje bilo pomno osmišljeno do najsitnijega detalja, pobrinuo se Josip Lukačević, osnivač agencije Thrillseeker Croatia iz Kaptola pored Požege, gdje sa svojim timom osmišljava brojne aranžmane i načine kako prikazati sve ljepote i raznolikosti Slavonije, ali i čitave Hrvatske – od niza avantura u gorskim predjelima Lijepe Naše, preko posjeta renomiranim vinarijama, sve do upoznavanja s radom OPG-eva koji nude tradicionalne delicije. Sretni će dobitnici oba dana uživati u obrocima pripremljenim od domaćih slavonskih namirnica, opustiti se uz nagrađivana kutjevačka vina, posjetiti Park prirode Papuk, prenoćiti u tradicionalnom slavonskom aranžmanu, okušati se u penjanju uz profesionalnu opremu i licencirane vodiče te uživati u čitavom nizu dodatnih sadržaja koji će njihovu avanturu učiniti nezaboravnom.

Prijave na nagradni natječaj otvorene su do 6. lipnja, a više detalja o pravilima i uvjetima sudjelovanja, moguće je pronaći na https://www.go2digital.hr/priceless/.

PR PR (Foto: PR)

Nagradni je natječaj dio programa Priceless Croatia, digitalne platforme koja nudi niz različitih neprocjenjivih iskustava prezentirajući diljem svijeta ono najbolje od naše zemlje. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima, kreiranima posebno za korisnike Mastercard® kartica, baš svatko može pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, avanturistima koji obožavaju prirodu, zaljubljenicima u stjecanje novih znanja koje nam donosi digitalna tehnologija, osobama koje žele uvijek pratiti najnovije modne trendove ili onima koji se jednostavno žele odmoriti na manje uobičajen način.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju