Idilični smještaj u slovenskoj prirodi tek je jedan od razloga za odmor ili izlet u Deželu, gdje će vas osim planinskih kućica dočekati srdačni domaćini, brojne mogućnosti za uživanje u prirodi, kao i fina hrana.

Chalet Resa - Velika planina

Jeste li znali da je Velika planina u Sloveniji najveće pastirsko naselje u Europi? Ovdje možete doživjeti kako je to biti pastir, šetati se među životinjama, uživati u pogledima i resetirati se u predivnoj prirodi. Smještaj možete potražiti u lijepoj planinskoj kući s pogledom na planinu - Chalet Resi, koja se nalazi na 33 kilometara od Ljubljane, u Strahovici. Kuća ima spavaću sobu, kupaonicu s tušem, prostor za sjedenje i kuhinju s perilicom posuđa. Ondje možete unajmiti bicikl, a u okolici vas čekaju i skijaške staze. Provjerite je ovdje. 

Apartments Krvavec

Na predivnoj lokaciji u prirodi pronaći ćete Apartmane Krvavec, lijepo uređenu kućicu u tradicionalnom stilu. Planinska kućica ima sjajne ocjene, a gosti hvale srdačne domaćine, mirni ugođaj, ljepotu okolice, kao i brojne mogućnosti za istraživanje okolnih gradova. Apartmani Krvavec nalaze se u Cerklju na Gorenjskem oko 40 kilometara od Ljubljane. Imaju terasu i besplatan WiFi te potpuno opremljenu kuhinju s aparatom za kavu. Ovdje pogledajte ponudu na Bookingu.

Cosy Lodge Pokljuka

Idilična drvena kućica u prirodi nalazi se u naselju Goreljek, na 5 km od žičare Planina Krasca 1, što će se osobito svidjeti skijašima, a ondje možete i unajmiti skijašku opremu. Nalazi se u maloj šumi, ali civilizacija vas čeka odmah "iza ugla". Cosy Lodge Pokljuka predivno je mjesto za zimski odmor u miru i tišini predivne prirode, a kada se umorite od zimskih radosti, zagrijati se možete u sauni. Ovdje provjerite ponudu.

Cottage House Jakob - 3 Cottage House Jakob - 3 (Foto: Booking.com)

Cottage House Jakob

Smještena u šumi na 9 km od planine Krvavec i žičare Kriška Planina, vikendica Cottage House Jakob idealna je za zimski odmor. Gosti mogu uživati u hidromasažnoj kadi i sauni te dnevnom boravku s kaminom. Kućica ima potpuno opremljenu kuhinju te malu čajnu kuhinju, balkon s pogledom na planinu i dvije kupaonice s tušem.

Charming Chalet Rogla

Lijepu drvenu kućicu na sjajnoj lokaciji sa saunom i hidromasažnom kadom pronaći ćete u naselju Hudinja, nedaleko od Celja. Pogled na okolna brda gostima se osobito svidio, a idili doprinosi i pokoja plašljiva srna koja istražuje okolicu. Gostima je najteže bilo na odlasku oprostiti se od predivnog pogleda koji puca iz kreveta. Ovdje potražite detalje o kućici.

Kakva idila! Kućice na Velikoj planini među 10 najboljih mjesta za zimski odmor u Europi Velika planina - 1 Velika planina - 2 Velika planina - 4 +1 Velika planina - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju