U raznolikoj paleti smještaja koje možete pronaći na Bookingu, jedan od zanimljivijih hotela smjestio se na Ibizi. Hotel u boji šećerne vune, ekscentrični Paradiso Ibiza Art Hotel hommage je ležernom kiču Miamija iz 1970-ih. Pastelne boje, neonska rasvjeta, restoran s hamburgerima i milkshakeovima, uređen poput američke zalogajnice, djeluju kao da nisu iz ovog vremena.

Ujutro se uz bazen poslužuje doručak, a navečer se prikazuju filmovi u kojima gosti uživaju s ležaljki. Hotel ima i umjetničku galeriju te salon za tetovaže za one koji žele pamtiti odmor na poseban način.

No pozornost možda najviše plijeni apartman Zero u kojem gosti mogu jednu noć spavati besplatno – ali postoji caka: zidovi su stakleni tako da su tijekom cijelog boravka izloženi pogledima. Kupaonica je privatna, ali ostatak prostora je osmišljen kao umjetnički eksperiment u predvorju hotela. Apartman Zero dostupan je i za razna događanja, kako umjetnička, tako i glazbena te razne performanse. Ponudu za Paradiso Ibiza Art Hotel možete pogledati na Bookingu.

Hrvatski otok na 12. mjestu: Top-lista mjesta za odmor u Europi o kojima sanja cijeli svijet Santorini Santorini Plaža u uvali Cala d'en Serra, Ibiza, Španjolska - 3 +4 Tenerife - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju