Sigurni smo da vam otok Krk ne moramo posebno predstavljati. Jeste li znali da, kad govorimo o aktivnom odmoru, otok Krk ima raznoliku ponudu koja će zadovoljiti potrebe svakog rekreativca, ali i profesionalnog sportaša?

Čisto i azurno more doziva s čak 15 plaža označenih Plavom zastavom, a mediteranski šarm lako ćete doživjeti šećući se uskim i vijugavim uličicama starih naselja. No Krk je proteklih godina postao pravo mjesto za aktivan odmor, a pridodamo li tome i smještaj u luksuznim mobilnim kućicama kampa Ježevac, ne može bolje.

Ježevac Premium Camping Resort pruža nestvarno lijep prirodni ambijent za obiteljski ili romantičan odmor na samo nekoliko minuta ugodne šetnje od slikovitog starog grada Krka. Ovdje možete kampirati na prostranoj parceli kraj plaže ili u gustoj hladovini pinija, a na raspolaganju su vam i udobni Superior i Family camping homeovi te luksuzni camping homeovi za obitelji i parove u tematskom naselju Lungomare Premium.

I djeca će biti sretna vašim odabirom jer Camping resort nudi zabavu za najmlađe uz program Super Maro. Ako dolazite udvoje, tu je Stay Fit program za odrasle koji jamči kvalitetan izbor aktivnosti i zabave, a na vama je samo da odaberete čime želite uljepšati svoje dragocjeno vrijeme odmora. Animacijski programi su ograničeni.

U zimskom periodu na raspolaganju vam je mogućnost doručka i ručka u neposrednoj blizini, Multimedia Game Loungea, višenamjensko sportsko igralište, najam bicikla te besplatna dostava svježih lokalnih proizvoda i ukusnih jela putem online trgovine Valfresco.

Savjet +

Biciklističke staze, teniski tereni, minigolf, vodeni sportovi kao i brojni fitnes-centri na otoku pobrinuti će se da vam aktivnog sadržaja ne nedostaje. Ovdje vas čak 300 kilometara pješačkih staza poziva da budete aktivni. Naravno, dijele se na tri kategorije: lungomare, lagane i teške staze, tako da jedino trebate odabrati pravu za sebe. Lungomare će vas voditi kroz brojne uvale i samo more, lagane će se pobrinuti da upoznate predivnu prirodu unutrašnjosti otoka, dok će teške zadovoljiti potrebe one koje se aktivno bave planinarenjem.

Ponuda uključuje 3 dana i 2 noćenja u Lungomare Premium mobilnoj kućici u Ježevac Premium Camping Resortu uz dnevni najam bicikla (ovisno o raspoloživosti). Uključeno je i korištenje sportskih terena i rekvizita (ovisno o raspoloživosti), besplatan WI-FI te besplatan parking, sve za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina. Više o samoj ponudi možete pročitati na linku.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju