"Jedinstven položaj u središtu grada, izuzetan dizajn, izvrsna kuhinja, uključujući i veganska jela te jela bez mliječnih prerađevina i laktoze, vrhunska i prijateljska osobna usluga, profesionalna briga o djeci u Falky Campu. Tu su i Wellness Spa centar sa saunama, opuštajuće masaže, tretmani lica i tijela te posebni tuševi za ekskluzivan spadoživljaj, vanjski bar te vanjski bazen, stanica za punjenje hibridnih vozila, restoran s pogledom na more, a uz sve to su dobrodošli kućni ljubimci,” poručuju iz Falkensteinera.

Kamp se nalazi u blizini stare gradske jezgre Zadra, u srcu borove šume s mnogo hlada unutar, a svega nekoliko koraka od šljunčane plaže. Ima 369 prostranih i potpuno opremljenih jedinica, od čega 269 parcela, 87 mobilnih kućica i 13 glamping-šatora. Kamp je dizajniran u skladu s održivim razvojem, a pažnja je posvećena i konceptu zelenila i recikliranju otpada.

Mobilne kućice osvajaju profinjenim dizajnom, sve su klimatizirane, imaju potpuno opremljenu kuhinju, dnevni boravak s ambijentalnim osvjetljenjem, blagovaonicom i vanjskom terasom s udobnom garniturom za sjedenje.

Falkensteiner Premium Camping Zadar - 2 Falkensteiner Premium Camping Zadar - 2 (Foto: Toni Filipović)

Na raspolaganju je i Glamping Premium Home u stilu klasičnog safari-šatora. Ima tri odvojene spavaće sobe, potpuno opremljenu čajnu kuhinju te dnevni boravak i blagovaonicu na dva kata. Prostrana terasa za sunčanje omogućuje nesputano uživanje.

Udobnost i otmjenost glampinga u Falkensteiner kampu skladno je povezana s neobuzdanom slobodom po kojoj je prepoznatljiva kamperska kultura. 

Capo Greco - 2 Putovanja Zabrana koju nitko ne poštuje: Opasna atrakcija na "otoku ljubavi"

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju