Booking.com i ove godine podijelit će više od milijun nagrada po imenu Traveller Review Awards za izvrsne usluge i gostoljubivost svojih smještajnih partnera u više od 220 zemalja svijeta.

Kako bi primili nagradu, smještajni partneri trebali su ostvariti prosječnu ocjenu gostiju minimalno 8 od ukupno 10 mogućih bodova na temelju barem triju recenzija zaključno s 30. studenog 2022. godine. U Hrvatskoj takvih je smještajnih partnera čak 64.206.

Booking.com i ove je godine na temelju ocjena gostiju proglasio najsrdačnije mjesto na svijetu. Prestižnu titulu za 2022. godinu nosi slikoviti gradić Polignano a Mare, koji je smješten na južnom talijanskom dijelu jadranske obale. Slijede ga Hualien City u Tajvanu i San Sebastian u Španjolskoj.

Kada je u pitanju najsrdačnije mjesto u Hrvatskoj, prema recenzijama putnika na toj online platformi za putovanja treći put proglašeno je Selište Drežničko u općini Rakovica u Karlovačkoj županiji.

Iako prema posljednjem popisu stanovništva Selište Drežničko ima tek nešto manje od 300 stanovnika, zbog blizine Plitvičkim jezerima obiluje različitim smještajnim jedinicama koje ugošćuju putnike iz cijelog svijeta.

Najsrdačnijom regijom u Lijepoj Našoj proglašena je pak Osječko-baranjska županija.

Ugurala se i Hrvatska! Top lista najpopularnijih mjesta među turistima u posljednjih 12 mjeseci Zlatni Grad Dubai London Rim +1 Pariz

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju