Kad jednom, vjerujemo uskoro, pandemija bude iza nas, ljudi će biti prilično željni putovanja. Ali ne samo putovanja već i ludih zabava! Stoga ne sumnjamo da će se na mnogim aviokartama naći i neki od ovih gradova.

1. Berlin, Njemačka

Nije čudno ovakav popis započeti s party-metropolom Europe. Kultni klubovi poput Bergheina garantiraju zabavu koja nikada ne prestaje, tako da ovdje možete tulumariti ne samo noću nego čak cijeli vikend u komadu!

Berlin Berlin (Foto: Anthony Reungère/Unsplash)

2. New Orleans, SAD

Kolijevka jazz-glazbe i mjesto održavanja legendarne proslave Mardi Gras jedna je od najjačih svjetskih party-destinacija. Na svakom koraku možete čuti živu glazbu, a izbor koktela i hrane raznolik je i izdašan kako biste imali snage tulumariti cijelu noć.

3. Queenstown, Novi Zeland

Nađete li se na južnoj hemisferi, posjetiti Queenstown odlična je ideja. Prozvan je i „svjetskom avanturističkom metropolom“ a ponosi se mnogobrojnim barovima i klubovima. Posebno su legendarni klubovi na jezeru Wakatipu, koji jamče zabavu s pogledom.

4. Amsterdam, Nizozemska

Između romantičnih i živopisnih kanala smjestili su se neki od najboljih europskih klubova. Oni željni zabave mogu birati između industrijskih bunkera, skvotova, pa čak i stare škole, opcija je pregršt! Ljeti se zabava seli na otvoreno, a nastupa svjetski poznatih DJ-eva ne nedostaje.

Amsterdam Amsterdam (Foto: Getty Images)

5. Tel Aviv, Izrael

Opuštena mediteranska klima i ugodne temperature tijekom cijele godine čine grad idealnim za tulumarenje i noćne izlaske. Mnogi klubovi otvaraju se tek oko ponoći, ali zato zabava završava tek kad zadnji gost ode. Dress code je obično vrlo opušten, a grad se hvali i najboljom svjetskom LGBTQ scenom.

6. Seul, Južna Koreja

Večernji izlazak u Koreji obično započinje u restoranu s roštiljem, a nastavlja se u jednom od mnogobrojnih barova i pubova. Najčešće završava karaokama što može biti i zabavno i grozno, ali je itekako karakteristično i tradicionalno.

7. Bangkok, Tajland

Bangkok je odavno visoko na ljestvici najboljih svjetskih destinacija za izlaske. Ulična hrana, jeftino piće i živopisna gradska vreva, kao i crvena četvrt i go-go barovi te brojni rooftopovi čine grad neodoljivim za one željne ludog provoda.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju