U očekivanju sezone kupanja na otvorenom brčkanje u zatvorenim bazenima skratit će iščekivanje izležavanja na sunčanim terasama. Terme i vodeni parkovi idealni su za vikend-opuštanje, a ako možete izdvojiti i koji dan preko tjedna, moći ćete uživati u manjim gužvama i nižim cijenama. 

Terme Sveti Martin

I dok čekamo ljeto za guštanje u bazenima aquaparka MartiLandia, u Termama Sveti Martin uvijek ima dovoljno sadržaja za opuštanje. Na raspolaganju je wellness sa suhim i parnim kabinama, unutarnjim i vanjskim bazenom s podvodnom masažom i krevetima za opuštanje, whirlpoolima, ledenom špiljom i rashladnom fontanom. Terme Sveti Martin otvorene su od ponedjeljka do četvrtka od 10 do 22 sata, petkom, subotom i dan prije praznika odnosno blagdana od 10 do 24 sata te nedjeljom od 10 do 20 sati. Cjenik potražite ovdje.


Aquapark Adamovec

I dok je sunčalište bazena u Adamovcu već otvoreno, a uskoro ćemo doznati i datum otvaranja vanjskih bazena, na raspolaganju su vam unutarnji bazeni, saune, kao i masaže. Kada ogladnite ili ožednite, svratiti možete i u restoran ili bar. Zatvoreni vodeni park radi od 9 do 22 sata, wellness i svijet sauna preko tjedna su otvoreni od 14 do 22 sata, a vikendom i blagdanima od 12 do 22 sata. Ako ste zainteresirani za masažu, sjetite se prethodno je rezervirati. 


Vodeni park hotela Terme Jezerčica

Unutarnji vodeni park s prirodnom termalnom vodom, pet bazena i dva velika whirlpoola u Termama Jezerčica otvoren je cijele godine, a za vanjski vodeni park s tri tobogana, hidromasažom i masažnim topovima pričekat ćemo ljeto. Na raspolaganju su i turska sauna, aromatska finska sauna, klasična finska sauna, panoramska klasična finska sauna i infracrvena sauna, a opustiti se možete i uz najrazličitije tretmane i masaže. Wellness je otvoren svaki dan od 8 do 21 sata uz prethodnu rezervaciju termina, a saune rade od 14 do 21 sata preko tjedna i od 10 do 21 sata vikendom i praznicima. 

 Aquae Vivae, Krapinske toplice

Oko 50 kilometara od Zagreba nalazi se Aquae Vivae, vodeni park s bazenima punjenima termalnom vodom temperature 28-38 stupnjeva te više od 150 vodenih atrakcija. Ondje ćete naći kombinirani veliki unutarnji/vanjski bazen s toboganom, gejzirima i slapovima, dječji bazen, bazen s valovima, bazen za ronjenje dubine 4,5 metra, bazen za plivanje te vanjski bazen. Na raspolaganju su vam i saune, kao i najrazličitije masaže. Dnevna ulaznica za odrasle je 15 eura. 

Hotel Villa Magdalena

U sklopu Hotela Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama na panoramskoj etaži hotela nalazi se spa & wellness centar s bazenom i saunama dostupan i vanjskim gostima. Gostima je na raspolaganju unutarnji grijani bazen, whirlpool s termalnom vodom, vanjski bazen s hladnom vodom, kao i različite saune. Vanjski gosti obavezno se trebaju najaviti i rezervirati svoje mjesto. Od ponedjeljka do četvrtka cijena za pet sati je 17 eura, a cijeli dan platit ćete 22 eura. Petkom, nedjeljom i praznicima ulaznica je 20 eura za pet sati, a cijeli dan je 26 eura. 

Hotel Matija Gubec u Stubičkim Toplicama

Okružen zelenilom, hotel Matija Gubec u Stubičkim Toplicama nalazi se na izvoru termalne i ljekovite vode, a osim wellnessa svojim gostima nudi i finu hranu. Cjelodnevna karta stoji 11 eura, a uključuje neograničeno korištenje bazena i wellnessa. Na raspolaganju vam je i velika vanjska terasa. Poželite li se dodatno opustiti, možete škicnuti popis masaža i pronaći nešto za sebe. Radno vrijeme od nedjelje do četvrtka je od 8 do 22 sata, a petkom i subotom od 8 do 24 sata. 

Daruvarske toplice

Daruvar je svakako zanimljivo mjesto za posjet, a svoju privlačnost još od davnih vremena duguje geotermalnim vrelima, čija je ljekovitost poznata od početka života ovdje. U Daruvarskim toplicama pronaći ćete bazene s ljekovitom termalnom vodom, kao i wellness-spa oazu sa saunama i masažama. Osim terapijskog bazena u sklopu kompleksa Daruvarskih toplica na raspolaganju su dva otvorena i jedan zatvoreni rekreacijski bazen s ljekovitom termalnom vodom temperature između 28 i 35 °C i hidromasažom. Informacije o cijenama potražite ovdje.

  

 

Terme Tuhelj

Vodeni planet Termi Tuhelj sadrži brojne vodene atrakcije koje su raspoređene na unutarnje i vanjsko kupalište. Svi bazeni, njih ukupno osam, pune se termalnom vodom, a dodatno vesele i razne atrakcije poput gejzira i slapova. Za cjelodnevno kupanje od ponedjeljka do petka standardna ulaznica je 12,90 eura, a praznikom, subotom i nedjeljom košta 16,50 eura. Dođete li na rođendan, ulaz je besplatan, a postoje i kombinacije ulaznica koje uključuju i ručak, kao i varijante za noćno kupanje. Uživati možete i u svijetu sauna, koji sadrži četiri finske, tri parne saune i laconium - suhu kupelj koja priprema tijelo na visoke temperature i vlagu.

Toliko lijepa da rasplamsava maštu Zagrepčana: Jedina građevinska skela na svijetu zbog koje je pokrenuta peticija – da ostane Nova skela na zagrebačkoj katedrali - kolaž Nova skela na zagrebačkoj katedrali - 4 Nova skela na zagrebačkoj katedrali - 5 +4 Nova skela na zagrebačkoj katedrali - 1

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju