Bali je bila najpopularnija destinacija u 2020. godini prema Tripadvisorovom izboru putnika. Tripadvisor Travellers' Choice Awards otkriva kamo su putnici najviše išli u 2020. godini kada su putovanja bila dozvoljena i o kojima se mjestima najviše maštalo kada su granice bile zatvorene.

Rajski indonezijski otok zasjeo je na prvo mjesto ispred prošlogodišnjeg pobjednika Londona, a slijede ih Dubai, Rim i Pariz. Ljestvicu deset najpopularnijih svjetskih destinacija u 2020. godini zaokružuje glavni grad Vijetnama, otok Kreta, Bangkok, Barcelona i Istanbul.

Omiš, Hr vatska Aktualno Amerikanci stavili Hrvatsku na visoko mjesto destinacija koje se moraju posjetiti u 2021. godini

10 najpopularnijih svjetskih destinacija u 2020. godini prema Tripadvisor Travellers' Choice Awardsima:
1. Bali
2. London
3. Dubai
4. Rim
5. Pariz
6. Hanoi
7. Kreta
8. Bangkok
9. Barcelona
10. Istanbul

London, Rim, Pariz, Kreta, Barcelona i Istanbul nalaze se i u top šest najpopularnijih destinacija u Europi u 2020. godini prema mišljenju korisnika Tripadvisora, a lista se nastavlja se Firencom, Tenerifima, Lisabonom i Edinburghom.

I Hrvatska se našla na popisu atraktivnih europskih destinacija koje su svjetski putnici posjećivali, ali i o kojima su najviše maštali. Grad Split nalazi se na 29. mjestu ove ljestvice, a Dubrovnik na 30. mjestu.

Karta svijeta/Ilustracija Zanimljivosti Pazi ovo: Karta svijeta uz koju ćete Hrvatsku upoznati na potpuno novi način

10 najpopularnijih europskih destinacija u 2020. godini prema Tripadvisor Travellers' Choice Awardsima:
1. London
2. Rim
3. Pariz
4. Kreta
5. Barcelona
6. Istanbul
7. Firenca
8. Tenerife
9. Lisabon
10. Edinburgh

Cijeli popis pogledajte na stranicama Tripadvisora.