Bali je bila najpopularnija destinacija u 2020. godini prema Tripadvisorovom izboru putnika. Tripadvisor Travellers' Choice Awards otkriva kamo su putnici najviše išli u 2020. godini kada su putovanja bila dozvoljena i o kojima se mjestima najviše maštalo kada su granice bile zatvorene.

Rajski indonezijski otok zasjeo je na prvo mjesto ispred prošlogodišnjeg pobjednika Londona, a slijede ih Dubai, Rim i Pariz. Ljestvicu deset najpopularnijih svjetskih destinacija u 2020. godini zaokružuje glavni grad Vijetnama, otok Kreta, Bangkok, Barcelona i Istanbul.

Omiš, Hr vatska Aktualno Amerikanci stavili Hrvatsku na visoko mjesto destinacija koje se moraju posjetiti u 2021. godini

10 najpopularnijih svjetskih destinacija u 2020. godini prema Tripadvisor Travellers' Choice Awardsima:
1. Bali
2. London
3. Dubai
4. Rim
5. Pariz
6. Hanoi
7. Kreta
8. Bangkok
9. Barcelona
10. Istanbul

London, Rim, Pariz, Kreta, Barcelona i Istanbul nalaze se i u top šest najpopularnijih destinacija u Europi u 2020. godini prema mišljenju korisnika Tripadvisora, a lista se nastavlja se Firencom, Tenerifima, Lisabonom i Edinburghom.

I Hrvatska se našla na popisu atraktivnih europskih destinacija koje su svjetski putnici posjećivali, ali i o kojima su najviše maštali. Grad Split nalazi se na 29. mjestu ove ljestvice, a Dubrovnik na 30. mjestu.

Slika nije dostupna Zanimljivosti Pazi ovo: Karta svijeta uz koju ćete Hrvatsku upoznati na potpuno novi način

10 najpopularnijih europskih destinacija u 2020. godini prema Tripadvisor Travellers' Choice Awardsima:
1. London
2. Rim
3. Pariz
4. Kreta
5. Barcelona
6. Istanbul
7. Firenca
8. Tenerife
9. Lisabon
10. Edinburgh

Cijeli popis pogledajte na stranicama Tripadvisora.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju