Kampor na otoku Rabu izvrsno je mjesto za ljetni odmor. Ne samo da ima prekrasne plaže na kojima se možete dubinski opustiti već se ponosi i brojnim biciklističkim i pješačkim stazama koje pružaju mogućnost za istraživanje i uživanje u čarobnoj prirodi.

Slika nije dostupna Putovanja 80 metara od plaže: Kućica na Lošinju za one koji ne vole znatiželjne susjede na ljetovanju

U Kamporu na otoku Rabu smještena je i ova idilična vikendica koja ima čak sedam spavaćih soba te je namijenjena za maksimalno 14 osoba. Baš zato odličan je izbor za veće obitelji ili društva – uz dakako poštovanje svih sigurnosnih pravila i preporuka Stožera civilne zaštite.

Vikendica na dva kata smještena je na brdašcu s kojeg puca prekrasni panoramski pogled na more i pješčanu plažu. Obuhvaća dobro opremljenu kuhinju s blagovaonicom, četiri kupaonice, dnevni boravak, ali i razne vrste zabavnog sadržaja – poput stola za mali nogomet i biljar.

Slika nije dostupna Putovanja Usred zelenog raja! Kamena kućica od 44 kvadrata u Istri za punjenje baterija

Na raspolaganju vam je i prostrana, ali ograđena terasa za druženje na otvorenom, kao i veliki bazen za osvježenje od ljetnih vrućina. Poslužiti se možete i s četiri besplatna parkirna mjesta.

Kuća se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 3500 kuna na noć (otprilike 250 kuna po osobi). Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju