Boravak u prirodi izvrsna je tehnika za smanjivanje posljedica stresa, ali i punjenje baterija. Ne čudi stoga što mnogi maštaju o kući za odmor koja se nalazi usred zelene oaze. Poput ove tradicionalne istarske kućice u blizini Grožnjana.

Kamena kućica od 44 kvadrata smještena je na brdašcu, sa svih je strana okružena prekrasnom prirodom te je skrivena od znatiželjnih pogleda. Idealno je mjesto za opuštanje, ali i romantični bijeg udvoje.

Slika nije dostupna Putovanja 10 metara od mora: Kamena kuća na Mljetu za ljetovanje iz snova

Kuća je uređena u tradicionalnom istarskom stilu, a obuhvaća spavaću sobu s dva kreveta za maksimalno tri osobe. Tu je i šarmantna kuhinja s blagovaonicom i kaminom, dok se kupaonica nalazi u zasebnoj zgradi te je otprilike sedam metara udaljena od kućice.

Na raspolaganju vam je i zelena terasa s roštiljem na kojoj možete pripremati ukusne i jednostavne obroke, a s koje se pruža nevjerojatan pogled na okolicu. Uživati u zalasku sunca s terase nevjerojatan je doživljaj koji svakako morate iskusiti.

Slika nije dostupna Putovanja Samo 10 metara od plaže: Kamena kuća u uvalici na Visu za odmor iz snova

Iako se na prvi pogled čini kao da ste kilometrima udaljeni od civilizacije, prva trgovina mješovitom robom i restoran nalazi se u neposrednoj blizini, svega nekoliko minuta hoda od kućice. Prva plaža smještena je pak na udaljenosti od 18 kilometara.

Kamena kućica u blizini Grožnjana iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 560 kuna za noćenje. Što sve nudi, provjerite u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju