Ujedno i Nacionalni park, Brijuni nude sve - od povijesti, kulture i avanture do nevjerojatne flore i faune.

''Zato bi bilo divno uzeti njega za ruku i otisnuti se na Brijune na trodnevni izlet; ponovno upoznati kulturu, otkriti gastronomiju i napokon naučiti igrati golf'', kaže food-blogerica Sandra Rončević, koja planira iskoristiti ponudu na priceless.com i sa svojim se partnerom otisnuti na otočje koje svakog ostavlja bez daha.

Što ponuda uključuje?

Dvije noći u sobi s pogledom na more u Hotelu Neptun uz doručak i večeru, uživanje u šetnji ili biciklističkoj turi i otkrivanje kako su stari Rimljani reciklirali. Uživanje u jednom satu golfa samo za njih. Slijede nova iskustva bok uz bok chefu Damjanu Bistričiću na radionici korištenja samoniklog bilja, nakon koje se možete prepustiti romantičnoj večeri, a kući ponijeti kuharicu i lokalno maslinovo ulje kao suvenir.
Zvuči sjajno!

chef Damjan Bistričić chef Damjan Bistričić (Foto: PR)

''Ako ste poput mene korisnik Mastercard kartice, registrirajte se i vi na platformi priceless.com i poklonite sebi ili drugima nova inspirativna iskustva. Ovo konkretno iskustvo možete iskoristiti do 31. listopada 2024. (i sama bih mogla ciljati listopad i pokloniti si ovo za rođendan😊)'', predlaže Sandra.

Ovo je samo jedno od mnogih iskustava osmišljenih ekskluzivno za korisnike Mastercard kartica koja se mogu pronaći na platformi priceless.com, a od ove godine osim iskustava na platformi možete pronaći i različite ponude koje korisnicima Mastercard kartica omogućavaju popuste i pogodnosti.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Mastercard po najvišim profesionalnim standardima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju