Adria Bike Hotel licenca, čiji je od danas Spa & Sport Resort Sveti Martin ponosni vlasnik, brine se da standard i nova kvaliteta usluge bude na jednoj zavidnoj razini, što znači da je potrebno zadovoljiti zahtjevnu infrastrukturu namijenjenu biciklistima. Ona uključuje slijedeće sadržaje: najam bicikala i biciklističke opreme, praonicu bicikala, servisnu stanicu, vođene biciklističke ture, čuvano skladište bicikala, pranje biciklističke opreme te vlastitu GPS navigaciju s uključenih preko 20 interesnih točaka koje će pomoći svakom putniku da upozna ono najbolje što regija pruža na preko 700 kilometara biciklističkih staza.

Projekt u koji je do sada uloženo preko šest mjeseci priprema podržala je i lokalna zajednica kao i Ministarstvo turizma, čiji je predstavnik Ivo Bašić i sam prisustvovao konferenciji. Bašić je napomenuo kako Ministarstvo turizma potiče razvoj biciklizma jer upravo je ova vrsta selektivnog oblika turizma ono na čijem razvoju generalno treba poraditi te je projekt Adria Bike Hotela kao takav u skladu sa Strategijom razvoja turizma Republike Hrvatske do 2020. godine. Okupljenima se ispred općine i Turističke zajednice Sveti Martin na Muri obratio i načelnik Franjo Makovec koji je istaknuo kako će i dalje, kao i do sada, općina podržavati rad i djelovanje projekata Toplica Sveti Martin.

Konferencija je održana na malo neobičnom mjestu - garaži Hotela Spa Golfer, no kreativna produkcija i postav izmamio je oduševljenje svih prisutnih. Nakon konferencije svi okupljeni imali su prilike i sami zaputiti se na kratku vožnju biciklima vođene od strane Mie Radotić i Roberta Setnik koji su izrazili svoju veliku podršku cijelom projektu. Po povratku jedino što je preostalo bilo je osvježiti se Healthy napitcima i zdravim snackom, a Toplice Sveti Martin još jednom su svima pokazale kako nije potrebno puno da se obogati ionako bogata turistička ponuda, ovaj put na oduševljenje svih ljubitelja ovih prijevoznih vozila na dva kotača.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju