Vodena oaza na sjeveru Hrvatske LifeClass Terme Sveti Martin resort je koji svoje posjetitelje hrani, mazi i pazi tijekom cijele godine. Ljeti se u tu opuštajuću priču uključuje i Aquapark Martilandia, vanjski bazeni koji pravu vodenu zabavu dovode u Sveti Martin na Muri. Od ove godine u Međimurju će biti još zabavnije jer će ljeto veselo uskočiti u bazen direktno s novih tobogana.

Izlet u Međimurje za ljetno osvježenje

Samo sat vremena od Zagreba smjestilo se Međimurje, a na njegovu sjeveru i ovog se ljeta aktivira dobro poznata zabava, ali u novom ruhu. Vanjski bazeni Termi Sveti Martin novog imena Martilandia i s novom maskotom Martijem veselo dočekuju svoje nove kupače, plivače i sve željne adrenalina koji će im pružiti novi tobogani. Jeste li vi među njima?

Kamikaza, spin bowl ili neki treći?

Klasični otvoreni, spin bowl koji će vas zavrtjeti poput velikog lijevka ili kamikaza čija će vas visina i brzina ispuniti adrenalinom tri su nova tobogana koja će zabaviti sve uzraste, a osvanut će i dječje vodeno igralište u dječjem bazenu. Svi zabavni sadržaji za djecu i odrasle u Martilandiji, punktovi s hranom i pićem i odlična atmosfera animacijskog tima u okruženju zelenila učinit će vaše ljeto nezaboravnim. Ljeto u Međimurju dokaz je da ljeto može biti zabavno i na kontinentu.

Cjelodnevno kupanje i obrok već od 67 kuna

Pregršt zabavnih sadržaja za djecu i odrasle u Martilandiji, punktovi s hranom i pićem i odlična atmosfera animacijskog tima u okruženju zelenila dobra su ideja za izlet i osvježenje te odmor od ovih vrućina. Za zabavan dan u Aquaparku Martilandia pronašli smo dobre ponude cjelodnevnih ulaznica za djecu i odrasle u kombinaciji s pizzom i chicken nuggetsima. Zavirite u kalendar i prvi slobodan dan pravac u Aquapark Martilandia!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju