Ako još niste odlučili kamo ćete za doček Nove godine, razmislite o sjeveru Hrvatske, gdje su se smjestile LifeClass Terme Sveti Martin, koje će vas dobro ugostiti, počastiti i zabaviti. Ovih dana moguće je uhvatiti ponudu u kojoj vas AS osiguranje časti s 1250 kuna popusta za tri ili četiri noćenja sa samoposlužnim doručkom, bogatom večerom, proslavom Nove godine na jednoj od četiriju lokacija unutar LifeClass kompleksa i neograničenim kupanjem u bazenskom kompleksu.


Luksuz, zabava i opuštanje uz veliki popust


U ponudi, na koju je trenutno moguć popust od 1250 kuna za Novu godinu u Hotelu Spa Golfer u sklopu LifeClass Termi Sveti Martin, čeka vas 5 dana / 4 noćenja ili 4 dana / 3 noćenja za dvije osobe. Jedne od tih večeri goste će zabavljati Neno Belan i Fiumensi te vas dobro pripremiti za feštu na dočeku, a doživljaje s koncerta i dobru atmosferu zauvijek ćete nositi u sjećanju. Hotel Spa Golfer, smješten u srcu Međimurja, moderno je opremljen. Njegova 151 hotelska soba i 6 luksuznih suiteova okruženi su netaknutom prirodom.


Savršeno mjesto za donošenje novogodišnjih odluka


Termomineralna voda u Svetom Martinu na Muri donosi bogatstva iz dubine, visoke je mineralizacije, a u bazenskom kompleksu Termi možete uživati neograničeno odlučite li se za ovaj novogodišnji paket. Bazenski kompleks The Temple of Life uvući će vas u antropozofiju Rudolfa Steinera i jedan viši nivo kvalitete življenja u kojem su tijelo, duh i um u potpunoj ravnoteži. Taman za donošenje novogodišnjih odluka.


Opušteni ulazak u novu godinu


Više od 20 različitih masaža ili sauna poput finske i rimske samo su neki od ponuda wellness oaze koja vas čeka na samom sjeveru Hrvatske. Isprobajte tajlandsku masažu ili masažu uljem od vina koja priča priču o tom vinskom kraju, ali i wellness odmoru kakav će vam dobro doći da u novu godinu uđete opušteni i smireni te da se nakon novogodišnjeg partijanja vratite u funkciju! Sve što se nalazi u sklopu LifeClass kompleksa idealno je za opušten i zabavan ulazak u novu godinu, a vi brzo uhvatite ponude s popustom od 1250 kuna koje možete pronaći u ovoj ponudi.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju