Ekipe koje se natječu u gljivarenju moraju prijaviti svoje sudjelovanje koje u kotizaciji od 25 kuna uključuje i fritaju sa šampinjonima. Ekipe koje se žele natjecati u spravljanju gljivarskog kotlića, također moraju prijaviti svoju ekipu koju moraju sačinjavati minimalno dva člana koji ne moraju biti nužno članovi gljivarskog društva - dakle, turisti su dobrodošli!

Kotizacija od 45 kuna natjecateljima osigurava meso, gljive i drva. Kuharski pribor, začine i kotlić - ekipe donose same. Ukoliko ne posjedujete kotlić, možete ga zatražiti na korištenje od organizatora. Prijave se primaju do 24. lipnja 2014.

Više o programu na stranici događanja na Facebooku, a na stranici TZ Vrbovsko saznajte više informacija o ovom divnom i nedovoljno poznatom dijelu Gorskog kotara i Lijepe naše!


 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju