Ekipe koje se natječu u gljivarenju moraju prijaviti svoje sudjelovanje koje u kotizaciji od 25 kuna uključuje i fritaju sa šampinjonima. Ekipe koje se žele natjecati u spravljanju gljivarskog kotlića, također moraju prijaviti svoju ekipu koju moraju sačinjavati minimalno dva člana koji ne moraju biti nužno članovi gljivarskog društva - dakle, turisti su dobrodošli!

Kotizacija od 45 kuna natjecateljima osigurava meso, gljive i drva. Kuharski pribor, začine i kotlić - ekipe donose same. Ukoliko ne posjedujete kotlić, možete ga zatražiti na korištenje od organizatora. Prijave se primaju do 24. lipnja 2014.

Više o programu na stranici događanja na Facebooku, a na stranici TZ Vrbovsko saznajte više informacija o ovom divnom i nedovoljno poznatom dijelu Gorskog kotara i Lijepe naše!


 

U trendu Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura Novi kviz općeg znanja - 10 Lako? Novi kviz općeg znanja: Možete li na svih 15 pitanja dati točan odgovor? Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući