Ekipe koje se natječu u gljivarenju moraju prijaviti svoje sudjelovanje koje u kotizaciji od 25 kuna uključuje i fritaju sa šampinjonima. Ekipe koje se žele natjecati u spravljanju gljivarskog kotlića, također moraju prijaviti svoju ekipu koju moraju sačinjavati minimalno dva člana koji ne moraju biti nužno članovi gljivarskog društva - dakle, turisti su dobrodošli!

Kotizacija od 45 kuna natjecateljima osigurava meso, gljive i drva. Kuharski pribor, začine i kotlić - ekipe donose same. Ukoliko ne posjedujete kotlić, možete ga zatražiti na korištenje od organizatora. Prijave se primaju do 24. lipnja 2014.

Više o programu na stranici događanja na Facebooku, a na stranici TZ Vrbovsko saznajte više informacija o ovom divnom i nedovoljno poznatom dijelu Gorskog kotara i Lijepe naše!


 

U trendu Faširanci od mljevenog mesa i tikvica Puni okusa Faširanci od mljevenog mesa i tikvica: Toliko su sočni da ćete ih htjeti jesti cijelo ljeto Hrvatska ima divno more Teške su riječi pale Razlozi zbog kojih se turisti ne vraćaju kod nas na more: "Hrvati su postali jako neljubazni u zadnjih 10 godina" Plaža Čavića Luka Crni biser Divlja i predivna: Skrivena plaža na Korčuli koja će vas očarati svim nijansama plave