Do sada na ovom području nije postojao niti jedan propagandni materijal ili vodič koji se detaljno bavio ovom tematikom. Do sada. Od sada će svi turisti koji dođu na ljetovanje pod planinu Biokovo preko svog smart phonea ili tablet računala s ovom nativnom aplikacijom momentalno dobiti konkretnu i korisnu informaciju kako izgledaju gotovo sve plaže na Makarskoj rivijeri, kolika je točna udaljenost do njih u odnosu na njihovu trenutnu poziciju, te doći do omiljene među njima putem navigacijskog sustava. Kroz internu offline tražilicu na osnovu ključnih riječi pretražuje se cjelokupan sadržaj, tako da ako korisnik traži npr. kids friendly plaže, FKK/naturist friendly plaže ili pak skrivene plaže pojedinog mjesta ili cjelokupnog područja rivijere, dobiva konkretan rezultat jednim klikom.

Dakle, više od 300 atraktivnih fotografija s detaljnim opisima, GPS geolokacijskom interakcijom s korisnikom kroz 'near to me' opciju koja sugerira što se sve nalazi u odnosu na njega u krugu od 3 kilometra. Nakon što se jednom instalira na uređaj, za gotovo 95% sadržaja korisnik ne treba biti spojen na Internet, već jedino kada koristi GPS geolokaciju i mape. Radi se o vodiču za plaže koji neće biti koristan samo turistima već svim turističkim radnicima na Makarskoj rivijeri pa i šire. 

Sama aplikacija Makarska Riviera Beaches za IOS je velika oko 370 MB, a za Android oko 49 MB, i nominalno košta 2.99 USD, no za ovo ljeto se dijeli FREE download na tri jezika – Hrvatski, Engleski i Njemački. Trenutno ne postoji niti jedna aplikacija na svijetu koja se bavi tematikom plaža na ovakav ili sličan način, i da konkretno ima pametnu internu pretragu na osnovu ključnih riječi. Sam kod aplikacije je potpuno jedinstven i stvoren od strane makarskog programera, kao i sam sadržaj aplikacije, koji je dvogodišnji rad dugogodišnjeg turističkog radnika i novinara tezaljubljenika u plaže i more Makarske rivijere.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju