Zannierov hotel Sonop smješten je na toliko izoliranom mjestu u afričkoj pustinji u Namibiji da dolazi s privatnom pistom za slijetanje aviona. Da biste najbrže i najlakše došli do njega prvo morate sletjeti u glavni grad Windhoek, a iz njega „uhvatiti“ let do hotela koji traje oko 80 minuta.

Ako vam se ne žuri, do Sonopa na istoimenom farmi u regiji Karas možete i Jeepom s 4x4 pogonom. Ova pustolovina vodi vas kroz pustinju Namib, a traje oko pet sati.

Slika nije dostupna Zanimljivosti Pravi mokri snovi: Pogledajte kako će izgledati ekskluzivni "vodeni hotel" u koji možete uploviti jahtom

Hotel Sonop se prostire na 5600 hektara privatnog prostora čarobne afričke prirode, a obuhvaća 10 luksuznih šatora postavljenih među stijenama te uređenih u autentičnom britanskom kolonijalnom stilu iz 1920-ih.

Na raspolaganju su vam jednosobni i dvosobni šatori koji obuhvaćaju kupaonicu sa starinskom kadom na nogice, ali i terasu s pogledom na spektakularnu okolicu. Uživati možete i u raskošnim gastronomskim djelima u restoranu hotela koji odjednom može poslužiti 20-ak gostiju.

Slika nije dostupna Putovanja Noćenje u podzemlju: Luksuzno i samoodrživo čudo novi je hit tvoraca hotela u Dubaiju

Od visokih temperatura možete se rashladiti u vanjskom bazenu ili pogledati kakav film u zanimljivom kinu na otvorenom. Hotel će vam iznajmiti konje ili električne bicikle za istraživanje okolice, a ako želite cijelo područje pogledati i iz ptičje perspektive možete to učiniti u balonu na vrući zrak.

Za smještaj u luksuznim šatorima hotela Sonop treba izdvojiti oko 4500 kuna po osobi i noćenju. Što se sve tu nudi, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Hotel na vrhu planine u kojem ćete se osjećati kao posljednji čovjek na svijetu Eagel Rock Cliff hotel u Kini - 1 Eagel Rock Cliff hotel u Kini - 5 Eagel Rock Cliff hotel u Kini - 3 +1 Eagel Rock Cliff hotel u Kini - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju